Старонка 3 з 11 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі 21-30 з 108
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    2 775? я другі яшчэ не ведаю, дзе гэта..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ela.Toretto Visualizza Messaggio
    2 775? я другі яшчэ не ведаю, дзе гэта..
    Я пацвярджаю, што я, 2 тое, што вы не ведаеце, павінна быць 0653c2

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    вы спрабавалі карту? як справы?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    карту ў 064C4A паказвае на мінімальны iq, у іншы абмеркаванне, казалі чапаць, калі вы паднімаеце rail, але калі вы скажаце мне, што нават у 90-рэзюмэ ? зроблена cos? вы, напэўна, не трэба
    абмежавальнік крутоўнага моманту для t вады ? праўда, што ен вр толькі пры нізкіх або высокіх тэмпературах, але ў прамежкавую зону (дзе працуе рухавік) значэнне интерполируется
    cio? нават калі не на вр 80-х 90-х ? гэта не значыць, што гэтага дыяпазону карту ? неактыўная
    у гэты момант я сказаў бы вам выправіць гэты абмежавальнік і пачала дарожныя выпрабаванні

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    Тэсты зроблены даўно заўважыў, што змяненне частаты ў функцыі тэмпературы. вадкасць (з дыягназам на руках у ) кошт паліва, неабходнага мяняў... практычна прыводзіць да росту колькасці? дызель запыце ад рухавіка (на самай справе moddando гэтую карту ў fumosit? павялічвае ўсе ў парадку ) гаворка біт цяпер я спрабую tovarlo

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    Citazione Першапачаткова Напісаў Exelion1986 Visualizza Messaggio
    карту ў 064C4A паказвае на мінімальны iq, у іншы абмеркаванне, казалі чапаць, калі вы паднімаеце rail, але калі вы скажаце мне, што нават у 90-рэзюмэ ? зроблена cos? вы, напэўна, не трэба
    абмежавальнік крутоўнага моманту для t вады ? праўда, што ен вр толькі пры нізкіх або высокіх тэмпературах, але ў прамежкавую зону (дзе працуе рухавік) значэнне интерполируется
    cio? нават калі не на вр 80-х 90-х ? гэта не значыць, што гэтага дыяпазону карту ? неактыўная
    у гэты момант я сказаў бы вам выправіць гэты абмежавальнік і пачала дарожныя выпрабаванні
    Па-твойму тое, што перапынак у 18750, што гэта значыць? гэтая карта можа быць ўзбагачэнне пры паскарэнні?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    Тады я пайшоў, каб праверыць біт suggeritomi pocanzi... ну ў 75cv мае значэнне 786 ( у адрозненне ад 69, які мае значэнне 775, як справядліва казалі ) і тое ж значэнне 90cv

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    я б задаць пытанне: як вы сцвярджаць, што карты 068006 і 068266 з'яўляюцца абмежавальнікамі rail? па восі z і не я там, здаецца, ціск
    rail

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў dariuccio Visualizza Messaggio
    я б задаць пытанне: як вы сцвярджаць, што карты 068006 і 068266 з'яўляюцца абмежавальнікамі rail? па восі z і не я там, здаецца, ціск
    rail
    Калі я не памыляюся, то тыя карты лямбда....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    Я згодны з R5 ( малы OT erre вы ніколі не думалі сысці з Renault, каб перайсці да yamaha? cos? гуляць супраць нас з R5 на R6 або R1 ну жарт, вядома))) а яшчэ мяне лямбда...

Старонка 3 з 11 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •