2 775? я другі яшчэ не ведаю, дзе гэта..![]()
2 775? я другі яшчэ не ведаю, дзе гэта..![]()
вы спрабавалі карту? як справы?
карту ў 064C4A паказвае на мінімальны iq, у іншы абмеркаванне, казалі чапаць, калі вы паднімаеце rail, але калі вы скажаце мне, што нават у 90-рэзюмэ ? зроблена cos? вы, напэўна, не трэба
абмежавальнік крутоўнага моманту для t вады ? праўда, што ен вр толькі пры нізкіх або высокіх тэмпературах, але ў прамежкавую зону (дзе працуе рухавік) значэнне интерполируется
cio? нават калі не на вр 80-х 90-х ? гэта не значыць, што гэтага дыяпазону карту ? неактыўная
у гэты момант я сказаў бы вам выправіць гэты абмежавальнік і пачала дарожныя выпрабаванні
Тэсты зроблены даўно заўважыў, што змяненне частаты ў функцыі тэмпературы. вадкасць (з дыягназам на рукаху ) кошт паліва, неабходнага мяняў... практычна прыводзіць да росту колькасці? дызель запыце ад рухавіка (на самай справе moddando гэтую карту ў fumosit? павялічвае ўсе ў парадку
) гаворка біт цяпер я спрабую tovarlo
![]()
Тады я пайшоў, каб праверыць біт suggeritomi pocanzi... ну ў 75cv мае значэнне 786 ( у адрозненне ад 69, які мае значэнне 775, як справядліва казалі) і тое ж значэнне 90cv
![]()
я б задаць пытанне: як вы сцвярджаць, што карты 068006 і 068266 з'яўляюцца абмежавальнікамі rail? па восі z і не я там, здаецца, ціск
rail
Я згодны з R5 ( малы OT erre вы ніколі не думалі сысці з Renault, каб перайсці да yamaha? cos? гуляць супраць нас з R5 на R6 або R1ну жарт, вядома))) а яшчэ мяне лямбда...