ок
таму мне здаецца, што першая памылка, з якімі сутыкаюцца супраць дапамогі ? менавіта недастатковае выкарыстанне адаптара cmd, што не ідзе харчаванне на марелли.
ок
таму мне здаецца, што першая памылка, з якімі сутыкаюцца супраць дапамогі ? менавіта недастатковае выкарыстанне адаптара cmd, што не ідзе харчаванне на марелли.
калі я магу даць вам cosniglio выдаліць кантакты з спружынай, што не адбылося outilizzati і потым з пінцэтам і добры аб'ектыў, адбываецца адзін на адзін 5, што дастаткова для чытання.
? дзіўная рэч ? што дае мне магчымасць? чытаць/пісаць толькі мікра-і e2p, даючы мне ў поўнай чытанне 3 файла, адзін з якіх 513kb і 4kb-й? адзін поўны 517kb
зараз мне цікава, як я магу чытаць/ пісаць flash???
я заяўляю, што ecu ? было прынята ўжо? scod. часткова, каб быць пакладзеным на аўтамабіль з аўтаматычнай навучання code
вось фота і файлы
bdm gp.jpg
тады, хлопцы, я паспрабаваў яшчэ раз прачытаць, і на гэты раз мне ўдалося падключыць ecu ў bdm
карты ў micro 513kb, то мы e2prom па 4 кб і ад усяго ад 517kb (513+4) 70cv ? так вы не flash.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
калі ? 75 то чытаць ? няправільна, на самай справе трэба прачытаць файл у 2 мб яшчэ ў e2prom, вельмі верагодна, што вы няправільна што-то, то, вазьмі супраціў ад 0, ўстаноўка schedino ад правільна усталеўваючы паміж вамі і певень адаптар, прадукты харчавання эбу ад грэбня (не адаптар ) і законы, якія павінен прачытаць 3 файла, fllash ад 2mb адзін e2prom па 4 кб і файл у mpc, калі вы чытаць ? лепш.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.