Прывітанне, цяпер вы зможаце запампаваць файлы, калі я прыкладаю, як толькі я на імгненне мне дасць unocchiata і іх парады?
Дзякуй
Прывітанне, цяпер вы зможаце запампаваць файлы, калі я прыкладаю, як толькі я на імгненне мне дасць unocchiata і іх парады?
Дзякуй
WH4W.rar
Прывітанне, загрузіў файл....... чакаю з нецярпеннем якой-то моцная,....... дзякуй
Прывітанне, я ECMTitanium..... ін'екцыі я пакінуў зніжана толькі таму, што? я не ведаў першапачаткова, як lavorarva гэты блок і сышоў з файла, знайсці ў базе дадзеных, што я бачыў, даць некалькі праблем,.... таму я пачаў з іх.....
Па-першае, кажучы аб dell' впрыски, ? была smagrita нагрузкі, прамежкавыя і злегку змененая ў станоўчы, на высокіх турбонагнетатели.
Калі пу? быць змены, правільна, калі гэта ставіцца, напрыклад, змена ціску бензіну. Науглероживания, аднак, застаецца невядомымі з лямбда-зонда.
Тое, што я rrende больш за ўсе здзівілі ? што ? быў выдалены ўзбагачэння выдатна! пойдзе ў ход добра ў халады?
Што тычыцца наддува, я бачу, крокам значныя: залежыць ад перепускного клапана, але з картай, cos? ая arriver? у паварот на 1.6 бар!
І тут уступае ў гульню апярэджання запальвання: пу? нават ісці добра, каб даць трохі загадзя (я бачу, каля 2 градусаў) на нізкіх нагрузках, але вы protatto павелічэнне дзе то гэты рухавік мае тэндэнцыю трохі біць у галаву...
Самае горшае, застаюцца авансы высокай presione наддува: у сваю чаргу, у тых цісках, ? абсалютна немагчыма (і небяспечна) трымаць дасягненняў серыі!!
Лепш карту серыі, магчыма, з НЕВЯЛІКАЙ рэтушы ціску turbo: зрабіце менш шкоды, і перайсці-й? моцны ;-)
Я бачыў, matech, што вы ведаеце вельмі добра, што гэтыя блокі кіравання таксама, у мяне праблема на delta hf 8 клапанаў, што я павінен рабіць, неўзабаве я страціў усе дакументы, якія мне далі адрасы гэтага блока...практычна, з часам прайшло, я не памятаю, - пі? jaffa'? рэзка turbo. (як добра вы будзеце ведаць, што адбываецца ў 1.1 бар праз aps) Прыкладаю файл, калі вы ведаеце, дай мне руку, прызнаваць астатнія карты я знайшоў, не памятаю, як рэзаць, дзе быў... дзякуйdelta hf 2.0 8v - iaw белы ori.rar
Варта карту, тут бы трохі логікі, калі яны былі ўстаноўлены фарсункі і поршні рамонтнага распакаваны, можна растлумачыць таксама smagrimento халоднай... і наперад.*****unque Emanuele раскажыце, якія змены ен вашу машыну або, калі арыгінал ўсе так, у нас есць ідэя, што рабіць..
Машына ? цалкам арыгінальны.....
Вядома, я задаў пытанне ў balla але калі хто-то ведае мяне добра прынялі... я забыўся сказаць, што машына ? LANCIA DELTA 2000 8V TURBO 185CV MARELLI IAW WH4E.03