Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 31

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    300
    Прывітанне, цяпер вы зможаце запампаваць файлы, калі я прыкладаю, як толькі я на імгненне мне дасць unocchiata і іх парады?

Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Citazione Першапачаткова Напісаў Emanuele54 Visualizza Messaggio
    Прывітанне, цяпер вы зможаце запампаваць файлы, калі я прыкладаю, як толькі я на імгненне мне дасць unocchiata і іх парады?

Дзякуй
    Вы цяпер магу спампаваць,пакладзеце яго, што аддам з радасцю вачэй,на наступным тыдні я павінен зрабіць, і я таксама..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    300
    WH4W.rar

Прывітанне, загрузіў файл....... чакаю з нецярпеннем якой-то моцная,....... дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Citazione Першапачаткова Напісаў Emanuele54 Visualizza Messaggio
    WH4W.rar

Прывітанне, загрузіў файл....... чакаю з нецярпеннем якой-то моцная,....... дзякуй
    Я даў вочы,мы крыху з дарогі, як правіць, замест таго, каб павялічыць ін'екцыі ў вас знізілася... тым часам пачынае сказаць, што праграмнае забеспячэнне тачка так давайце пачнем гаварыць на адной мове...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    300
    Прывітанне, я ECMTitanium..... ін'екцыі я пакінуў зніжана толькі таму, што? я не ведаў першапачаткова, як lavorarva гэты блок і сышоў з файла, знайсці ў базе дадзеных, што я бачыў, даць некалькі праблем,.... таму я пачаў з іх.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di matech
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    Па-першае, кажучы аб dell' впрыски, ? была smagrita нагрузкі, прамежкавыя і злегку змененая ў станоўчы, на высокіх турбонагнетатели.
    Калі пу? быць змены, правільна, калі гэта ставіцца, напрыклад, змена ціску бензіну. Науглероживания, аднак, застаецца невядомымі з лямбда-зонда.
    Тое, што я rrende больш за ўсе здзівілі ? што ? быў выдалены ўзбагачэння выдатна! пойдзе ў ход добра ў халады?

Што тычыцца наддува, я бачу, крокам значныя: залежыць ад перепускного клапана, але з картай, cos? ая arriver? у паварот на 1.6 бар!

І тут уступае ў гульню апярэджання запальвання: пу? нават ісці добра, каб даць трохі загадзя (я бачу, каля 2 градусаў) на нізкіх нагрузках, але вы protatto павелічэнне дзе то гэты рухавік мае тэндэнцыю трохі біць у галаву...
    Самае горшае, застаюцца авансы высокай presione наддува: у сваю чаргу, у тых цісках, ? абсалютна немагчыма (і небяспечна) трымаць дасягненняў серыі!!

Лепш карту серыі, магчыма, з НЕВЯЛІКАЙ рэтушы ціску turbo: зрабіце менш шкоды, і перайсці-й? моцны ;-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Citazione Першапачаткова Напісаў matech Visualizza Messaggio
    Па-першае, кажучы аб dell' впрыски, ? была smagrita нагрузкі, прамежкавыя і злегку змененая ў станоўчы, на высокіх турбонагнетатели.
    Калі пу? быць змены, правільна, калі гэта ставіцца, напрыклад, змена ціску бензіну. Науглероживания, аднак, застаецца невядомымі з лямбда-зонда.
    Тое, што я rrende больш за ўсе здзівілі ? што ? быў выдалены ўзбагачэння выдатна! пойдзе ў ход добра ў халады?

Што тычыцца наддува, я бачу, крокам значныя: залежыць ад перепускного клапана, але з картай, cos? ая arriver? у паварот на 1.6 бар!

І тут уступае ў гульню апярэджання запальвання: пу? нават ісці добра, каб даць трохі загадзя (я бачу, каля 2 градусаў) на нізкіх нагрузках, але вы protatto павелічэнне дзе то гэты рухавік мае тэндэнцыю трохі біць у галаву...
    Самае горшае, застаюцца авансы высокай presione наддува: у сваю чаргу, у тых цісках, ? абсалютна немагчыма (і небяспечна) трымаць дасягненняў серыі!!

Лепш карту серыі, магчыма, з НЕВЯЛІКАЙ рэтушы ціску turbo: зрабіце менш шкоды, і перайсці-й? моцны ;-)
    Я бачыў, matech, што вы ведаеце вельмі добра, што гэтыя блокі кіравання таксама, у мяне праблема на delta hf 8 клапанаў, што я павінен рабіць, неўзабаве я страціў усе дакументы, якія мне далі адрасы гэтага блока...практычна, з часам прайшло, я не памятаю, - пі? jaffa'? рэзка turbo. (як добра вы будзеце ведаць, што адбываецца ў 1.1 бар праз aps) Прыкладаю файл, калі вы ведаеце, дай мне руку, прызнаваць астатнія карты я знайшоў, не памятаю, як рэзаць, дзе быў... дзякуйdelta hf 2.0 8v - iaw белы ori.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Варта карту, тут бы трохі логікі, калі яны былі ўстаноўлены фарсункі і поршні рамонтнага распакаваны, можна растлумачыць таксама smagrimento халоднай... і наперад.*****unque Emanuele раскажыце, якія змены ен вашу машыну або, калі арыгінал ўсе так, у нас есць ідэя, што рабіць..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    300
    Машына ? цалкам арыгінальны.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Вядома, я задаў пытанне ў balla але калі хто-то ведае мяне добра прынялі... я забыўся сказаць, што машына ? LANCIA DELTA 2000 8V TURBO 185CV MARELLI IAW WH4E.03

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •