Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі 21-27-27 -

Абмеркаванне: Дапамога карту mj8df

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    21
    Citazione Першапачаткова Напісаў ake85 Visualizza Messaggio
    зразумела, што шкода, о, божа мой
    Не ў крыўду, абсалютна! Я тут, каб вучыцца. Дзякуй за адказы і парады.. Цяпер што ..і я Павінен працаваць яшчэ вельмі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    я вы дапаможаце з радасцю, але я не хацеў бы ўсе і адразу вы ўбачыце, што план вы прыйдзеце туды ў адзіночку...вывучаных кожны крывой з дапамогай файла ols, які, між іншым ? быў таксама пастаўлены тут на форуме, і вы ўбачыце, што там ты...мой працуе ў 1,8 rail без найменшай памылкі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    21
    avr? глядзеў 100 разоў і да гэтага часу я ў адкрытым моры..., Вынікаючы файл ols, я зрабіў гэта, што я толькі што напісаў, але мяне не пераконвае нічога
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 28-12-2016 да 18:08

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    па часе ўпырску не s? што ты нарабіў...потым ты дакрануўся да карты крутоўны момант max то есць тыя карты, якія вам кажуць, што акрамя гэтай пары не трэба ісці, так што я не разраднік! вочы на тое, што вы робіце, што вы гульні счаплення і не толькі! потым ціск турбо не трэба змяніць яго на нізкай нагрузцы, і я не рэкамендую яе працаваць-й? 1,4, што кавалачкі пасля для астатніх-гэта паляпшэнне ? таксама, калі c ? працаваць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    21
    Citazione Першапачаткова Напісаў ake85 Visualizza Messaggio
    па часе ўпырску не s? што ты нарабіў...потым ты дакрануўся да карты крутоўны момант max то есць тыя карты, якія вам кажуць, што акрамя гэтай пары не трэба ісці, так што я не разраднік! вочы на тое, што вы робіце, што вы гульні счаплення і не толькі! потым ціск турбо не трэба змяніць яго на нізкай нагрузцы, і я не рэкамендую яе працаваць-й? 1,4, што кавалачкі пасля для астатніх-гэта паляпшэнне ? таксама, калі c ? працаваць
    Дзякуй за парады, аке, пасля вашых слоў я былі звязаны, і я зрабіў іншы і, нарэшце ? выйшла што-то добрае
    Машына ? што-то іншае.
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 28-12-2016 да 18:08

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    паглядзіце, што вы зрабілі на картах rail есць каштоўнасці, якія не зменена, а затым, калі вы хочаце, што ходзіць ен машыну трэба падняць два біта, якія абмяжоўваюць rail li знаходзіцеся як дзесятковы 900 да карту rail і побач у карты пара вывучае добра! і есць шмат іншых карт, якія вы зьмянілі, што не трэба нічога! апошняе, што карту крутоўны момант max вы паставілі значэнне 16000 памнажаецца на значэнне пераўтварэння ад 375 Нм так і робяць, пасля 1000 км счапленне вітае цябе

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    21
    Citazione Першапачаткова Напісаў takaok Visualizza Messaggio
    Прывітанне, хлопцы. Я спрабаваў змяніць mappam для punto evo 1.3 75hp з mj8df.
    Я дакрануўся да непатрэбныя рэчы?
    Калі я пастаўлю мне шкода?
    Прабачце і дзякуй загадзя.

На врі і mod.rar
    Прывітанне, хлопцы, пасля доўгага часу я вярнуўся, я больш не ўдзельнічалі, таму што мой прыгажун-пеўнік перастаў працаваць неўзабаве пасля першых эксперыментаў з-за блока харчавання не стабілізаваных (на шчасце, не флэш) і вырашыў не парыцца. Цяпер я купіла іншы, я лічу, паміж рукамі блок харчавання стабілізаваных рэгуляваны лабараторны Можна было б аднавіць мае файлы, каб пачаць працаваць над гэтым? Для доўгага прастою ў мяне не больш прывілеяў, неабходных, магчыма, некаторыя душы, pia можа абярнуцца? Дзякуй вялікі, у бліжэйшы час.

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •