гэтыя ecu павінны быць зробленыя bdm чаму? у адваротным выпадку яны губляюць кадовак, фарсункі,помпа і рэйку мой сябар, з вашай жа праблема вырашаная з дапамогай абнаўлення праграмнага забеспячэння-й? кадоўкі rail з афіцыйным дыягназам
гэтыя ecu павінны быць зробленыя bdm чаму? у адваротным выпадку яны губляюць кадовак, фарсункі,помпа і рэйку мой сябар, з вашай жа праблема вырашаная з дапамогай абнаўлення праграмнага забеспячэння-й? кадоўкі rail з афіцыйным дыягназам
гэта зроблена бд быў майстар на самай справе, калі вы паглядзіце нават alientech вы не рэкамендуе зрабіць гэта ў бд....
Вось, у рэшце рэшт мы вырашылі сення з Opel Tech2 арыгінал.
Паколькі не'воск новае абнаўленне ecu мы змянілі кадовак для рэгулятара rail і помпа, таму што існуюць два розных і subbito пасля, машыны пачалі дзейнічаць вашай увазе кватэру.
Вы бачыце, што' напісанне праз obd мы і страцілі правільнай наладзе рэгулятара, і rail быў сышоў з розуму.
Праблема вырашана, на шчасце...
Цяпер' але', толькі BDM на гэтыя![]()
![]()
Дзякуй усім, хто год спрыяў, у прыватнасці alien78![]()
Я таксама трапіў у тую ж пастку. Што пекла..... я спрабаваў зрабіць усё, што ў BDM, але нічога.
Аўтамабіль Renault Trafic 2.5 dci
У працэсе я даведаўся наступныя ўрокі:
1. Ktag і певень не ведаюць, як зрабіць кантрольную па якой-то прычыне. Рашэнне было зрабіць кантрольную суму winols і пісаць без карэкцыі.
2. Файл панны, што прымушае IUD3.2 не працуе. верагодна і праверана на версіі больш старыя, чым гэтыя блокі.
3. І CanClip і цалкам у сабе. Я паспрабаваў адразу змяніць тып рэгулятара ціску ў Type 2, але ён мяне падмануў. У рэшце рэшт, пасля 10 спробаў нам і ўдалося.
Я магу сказаць толькі адну рэч : Толькі французскія m€r3a!!
Дзякуй за вашыя пасты, яны былі вялікім падмогай.