Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі з 21 па 29 29

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Паведамленні
    16
    Прабачце, але калі вашыя патрэбы не ? каб аднавіць сілы пульт дыстанцыйнага кіравання, дастаткова таго, што вы выцягніце транспондер ад ключа нармальна (з cutter ў 30 секунд), задайце ў antennina прыемнік і фурнітуры ў 5 еўра кожны зрабіце ўсе копіі, якія вы хочаце!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Citazione Першапачаткова Напісаў pititec Visualizza Messaggio
    Прабачце, але калі вашыя патрэбы не ? каб аднавіць сілы пульт дыстанцыйнага кіравання, дастаткова таго, што вы выцягніце транспондер ад ключа нармальна (з cutter ў 30-ай), то задавайце ў antennina прыемнік і фурнітуры ў 5 еўра кожны зрабіце ўсе копіі, якія вы хочаце!
    Шкада, а то я зразумеў,
    Магутнасць і нічога без кантролю

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Паведамленні
    16
    У пачатку мне здавалася, вы хочаце вярнуць ключ з ду, без сартавання, на запчасткі fiat, чаму? варта тут, ці не так? А не затым, каб вы прапанавалі зрабіць клон ключа нармальнага ў крамах, аднак, каштуе каля 60 еўра. Гэта, аднак, можна пазбегнуць гэтага (як scodifica), прымаючы чып з другога ключа, яго паклалі ў антэну code, то ключоў нармальных (без чыпа) ne капіруеце столькі, колькі вы хочаце ў 5 еўра. Калі вам патрэбен пульт дыстанцыйнага кіравання, вы можаце ўзяць боды з ключа/пульта дыстанцыйнага кіравання, у спалучэнні, у руінах, scodifichi частковы блок кіравання рухавіком, горы, на цела, пакладзеце чып-ключа, у спалучэнні, у antennina кодэкса, карта, якая перадае на корпус, новы intagliandola як другі арыгінальны ключ.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    12
    Citazione Першапачаткова Напісаў pititec Visualizza Messaggio
    У пачатку мне здавалася, вы хочаце вярнуць ключ з ду, без сартавання, на запчасткі fiat, чаму? варта тут, ці не так? А не затым, каб вы прапанавалі зрабіць клон ключа нармальнага ў крамах, аднак, каштуе каля 60 еўра. Гэта, аднак, можна пазбегнуць гэтага (як scodifica), прымаючы чып з другога ключа, яго паклалі ў антэну code, то ключоў нармальных (без чыпа) ne капіруеце столькі, колькі вы хочаце ў 5 еўра. Калі вам патрэбен пульт дыстанцыйнага кіравання, вы можаце ўзяць боды з ключа/пульта дыстанцыйнага кіравання, у спалучэнні, у руінах, scodifichi частковы блок кіравання рухавіком, горы, на цела, пакладзеце чып-ключа, у спалучэнні, у antennina кодэкса, карта, якая перадае на корпус, новы intagliandola як другі арыгінальны ключ.
    А pititec

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Калі я куплю новы ключ і паставіў чып гэты стары ўнутры, а затым programmo дыстанцыйнага кіравання ў дыягностыцы можа ісці? ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Гэта значыць, практычна я павінен хадзіць з адным і тым жа чып паклаў побач з транспондера?? Код будзе справядліва абыдзены і я сотні ключоў

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    12
    калі вы купіце новы ключ, і што вы пакладзеце ў яе чып, што старыя што тычыцца стартара і вы на месцы.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    Вы зрабілі рахункаў, колькі каштуе я трафіку, чым, напрыклад, ключ, счапленне на Фіят??? Mah!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    112
    проста яны ідуць ад тых, хто робіць ключы, якія калі-сродак x капіраванне транспондера націсніце і зберажэнні, якія паставіліся врі

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •