Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 54

Абмеркаванне: Кампанент

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    166
    прабачце, але я хацеў сказаць, калі ен добра працуе, як для egr, што fap. выбачайце, калі я не выказана добра.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    166
    хто-небудзь ведае, калі толькі добра працуе на пошукавых mjet 1300 эбу марелли?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    Citazione Першапачаткова Напісаў radd7 Visualizza Messaggio
    хто-небудзь ведае, калі толькі добра працуе на пошукавых mjet 1300 эбу марелли?
    часам ідуць, часам няма,трэба рызыкаваць

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Бедныя машыны апрацоўваецца з гэтым мяккі, але вы думаеце, мы прафесіяналы, мы трацім калодзеж грошай, калі c'? у раз, калі ен робіць бясплатна гэтая сістэма псуе міма машыны зробленыя таксама фірмаў і аператараў, шмат пазней, калі кліент мае risparmito той гук, калі прыходзіць да мяне у роспачы, каб праходзіць казіно
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    Бедныя машыны апрацоўваецца з гэтым мяккі, але вы думаеце, мы прафесіяналы, мы трацім калодзеж грошай, калі c'? у раз, калі ен робіць бясплатна гэтая сістэма псуе міма машыны зробленыя таксама фірмаў і аператараў, шмат пазней, калі кліент мае risparmito той гук, калі прыходзіць да мяне у роспачы, каб праходзіць казіно
    Дарагі legendaryslave вы, што вы прафесіянал pi? што яшчэ скажаш.... вы ведаеце, з кім кажаце..... хлопец у мяне есць майстэрня ад 35 гадоў рабіла delta інтэгралаў і sierra cosworth, калі вы, можа быць, ты элементарных ... (выгляд et? подпіс) я не маю на ўвазе імя, каб не ствараць любыя патраплю, але я магу сказаць, што мае аўтамабілі выйгралі чэмпіянат італіі па ралі, а затым падтупліваюць, а то я толькі адказаў на пытанне, і я сказаў, мая, ад, скажам, праўда? што гэтыя праграмы іх імкнуцца ўсе тады лагічна, як дыягназ, трэба ведаць, прачытаць і вытлумачыць, і ведаць, для? калі вы адказваеце так, апрыеры я сумняваюся...добра, што вы павінны абараніць прыход, але трохі umilt? не перашкодзіць.... (ps.без крыўд...не адказваць? на любыя рэплікі... на гэты факт я ўжо? сказаў усе)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў silven Visualizza Messaggio
    Дарагі legendaryslave вы, што вы прафесіянал pi? што яшчэ скажаш.... вы ведаеце, з кім кажаце..... хлопец у мяне есць майстэрня ад 35 гадоў рабіла delta інтэгралаў і sierra cosworth, калі вы, можа быць, ты элементарных ... (выгляд et? подпіс) я не маю на ўвазе імя, каб не ствараць любыя патраплю, але я магу сказаць, што мае аўтамабілі выйгралі чэмпіянат італіі па ралі, а затым падтупліваюць, а то я толькі адказаў на пытанне, і я сказаў, мая, ад, скажам, праўда? што гэтыя праграмы іх імкнуцца ўсе тады лагічна, як дыягназ, трэба ведаць, прачытаць і вытлумачыць, і ведаць, для? калі вы адказваеце так, апрыеры я сумняваюся...добра, што вы павінны абараніць прыход, але трохі umilt? не перашкодзіць.... (ps.без крыўд...не адказваць? на любыя рэплікі... на гэты факт я ўжо? сказаў усе)
    я не звяртаюся ні да каго асабліва не чалавек, які кажа, што ведаць і ўсе ўмець рабіць усе тое, што мяне турбуе і што мне ад дзвярэй дзеці з каня, і версія ecm, і мне прыйшлі сказаць, я тут, я, калі я мне прыйшлося выдаткаваць 400 тысяч еўра, каб абсталяваць майстэрню з дапамогай прафесійных прадуктаў і абноўленыя і, вядома,**** лло і metture усе norna і ****llo прававой, вось чаму я не магу зрабіць defap або карта для 2 аператыўна, таму што там я плачу падаткі, на маей працы, і кліент кажа мне, хлопчык, пад домам мяне назад за 50 еўра.
    я кажу, што, на жаль, калі вы хочаце працаваць у пэўных ****lli не варта спадзявацца на раз і калі вы, здараецца, edc17c46 з adblue, які зрабіце з ежы на раз ? я павінен ісці ў абавязковым парадку і distinguermi масы за якасць працы,тое ж самае, калі вы збіраецеся перарабіць рухавік, што вы робіце, вы выкарыстоўваеце ключы, якія даюць у камплекце на аўтамабіль, або куплю табе кошык прафесійна, гэта і мой выступ .
    silven, я не раблю мінімальна вашай крытыкі, таму што любое меркаванне, і добра, прымае ў дачыненні да мяне адкрыты чалавек, які заўседы прымае парады
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    На жаль, праблемы з карты 50 еўра і вам? у працы у цэлым ? чарвяк, які не sconfigger? ніколі тут, у італіі,проста думаю, што ўсе працы ў чорным, што c'? пад нашу працу (падумайце пра тых, хто робіць механік або іншае.... дома па вечарах) карыстальнікі, магчыма, каб зэканоміць 100 еўра на разгортванне audi звяртаюцца да гэтых ... не ведаючы тады, што, верагодна, (я бачыў рэчы,... дэмантуюць бачаць ўцечкі алею або вады, пакідаюць стаяць, чаму? яны не частка, і абсталяванне для гэтага павінны скончыць працу ў той вечар ... rimontano і далей.... столькі кліентаў, што s?... праз пару месяцаў сыходзіць праблема, яны думаюць, што гэта іншая справа... і кажуць, што ен машына, ен заўседы... не ведаючы, што замест віны і тых, хто зрабіў працу,важна было зэканоміць...) вінаваты ў любым выпадку ? усе, хто давярае гэтым людзям (думаю..), каб зэканоміць грошы, вы робіце працу ,якая ў выпадку карт, адсутнасць вопыту-пазнання, не ? праблема "разам", калі ен робіць добра defappare, што, магчыма, робіць... і ўсе астатняе, што яны робяць у карту ўручную, што робіць пашкоджанні.
    Адна рэч, я б параіць вам, калі вы ад гэтых кліентаў не трэба "suonarli" вы павінны прымусіць вас заплаціць проста, каб тое, што пакладзеце ў поле... зброя павінна быць там, дзе іншыя toppato... я маю вялікае задавальненне і падчас гэтага крызісу... людзі, якія не бачыла-й? ад гадоў, што яны вярнуліся... але я не збіраюся іх гульні,калі яны вярнуліся, вы былі ў "гуляюць" ад усяго... і вяртаецца ў пераходзіць слова (не бла, бла, што ішло ў апошні час) ne рысы добра (я маю на ўвазе працу і сумленнасць? не дарыць..) і табе ідуць яшчэ два...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    80
    прывітанне, я прачытаў вашы адказы, я зразумеў, што раз ? праграма не занадта прафесійна, і, я спытаў сябе: як добра, што з пачатку гэтай праграмы, зрабіць сее-што, першапачаткова ў маей машыне ford focus tdci 115cv 2005, я лічу, што монті siemens.... або шукаць нешта больш сур'езнае
    я прашу вас ад пачаткоўцаў, каб даць мне савет
    дзякуй Марка

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    11
    Раз добра для маленькіх дзяцей. Мы спадзяемся, што выкарыстоўваць яго больш? часта так мы ставім на месца пашкоджанні.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    166
    затым па вашаму сказаць ? "падман"? дзіўна, калі яго бяруць на вагу да ro, каб зрабіць дзярмо, я не ведала, лічыць, што праграміст у тыя ****lli не рабіў у дзярмо.

Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •