Старонка 3 з 8 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі 21-30 з 71

Абмеркаванне: погляд карту альфа GT 1.9

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Паспрабуйце толькі павышэнне запыту на педалі, не дакранаючыся абмежавальнікам крутоўнага моманту, так як я пакінуў арыгінальны педаль у гэтым дыяпазоне выкарыстання для мяне ? за тое, што вы адчуваеце менш prestranza ўніз. Калі lamba cos? com'? вы толькі 1500 аб / мін, прыкладна 50mm3, лічыць, што ад педалі да 1500 павінны быць, па меншай меры, на 50%, каб атрымаць запыт 50mm3. Па мне, для такіх як канферэнц абаротаў машына проста націсніце на педаль у вас ужо? перасягнула парог у 1500 і пасля чаго не атрымаеце надаць гэтай справы. Лім крутоўны момант у 1500 ? у 32kgm, якія дазваляюць прыкладна 60mm3. Падымі педаль таксама лелла нізкага класа, без перабольшання, па меншай меры, калі ў вас есць спосаб зрабіць некалькі тэстаў, вы можаце падняцца паступова.

Для дасягненняў я б хацела паглыбляцца :-)

PS у Вас есць, каб паглядзець, што джульета mjet 170? Карту педаль у dynamic ? палохала зарада ніжэй, чым карту normal, gi? 20\30% педалі ў вас амаль удвая запыце. Пасля таго, як яго спрабаваў я зірнуў на карту, і я зразумеў, чаму? вы адчуваеце розніцу паміж normal і dynamic :-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Паспрабуе? заўтра для дасягнення маюцца, але самавук, мне трэба пагаварыць з jacktheripper2, што і па-сапраўднаму кампетэнтнага ў дачыненні да
    Магутнасць і нічога без кантролю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Дакрануўся да педалі машына едзе лепш...заўтра заўседы з мод на педаль...рэтуш частка авансавых проста, каб линеаризовать

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Ідэальна, я рады, калі вы хочаце паставіць карту ў абмен мы абдумаем яшчэ. Некалькі пастоў таму, мне здаецца, што я б напісала, што вы паліце p? унізе, як вы думаеце, можа залежаць ад lamba? gi? у 400 всасываемого паветра вы знізілі значэнне lamba ледзь-й? 1. Калі я правільна памятаю, з часопіса, які я зрабіў, што значэнне всасываемого паветра вы мае да мінімуму.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    не мне яшчэ трэба падправіць загадзя і лямбда, дым робіць каля 600 700 мг паветра як быццам мала паветра і занадта дызельнае паліва, хоць мне здаецца проста дзіўным

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    і была зніжана да 1 або ледзь больш, што тады і каля 15 stechio-то тоўсты смесеобразования, каб прымусіць яе аднавіць лепш, а на самай справе здымаў, але я чаго-то не хапае

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    вельмі палепшылася у кароткатэрміновай месцы, цікава меркаванне jacktheripper

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    89
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    Логіка і карту паведамлена...авансавыя плацяжы былі разлічаны і выпрабаваныя некалькі разоў на машыне....крутоўны момант limiter і было зроблена, каб не караць групы, махавік счаплення, але мець падаўся ўверх....тое ж самае, педаль пакінуў мага больш падобна на арыгінал, па звычцы
    прабачце jovandj,па маім сціплым меркаванні абмежавальнік крутоўнага моманту ? шмат спрэчна, але я знаходжу гэта вельмі дзіўным змена крутоўнага моманту падчас пуску рухавіка, асабліва чытаючы, што вы не хочаце караць cruppo махавік і счаплення

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Дызельнае паліва на гэтай ecu, і ў асноўным пары запыце....карта была зробленая, каб расцягнуць трохі больш за..., каб дызель на высокіх абарачэннях, і не патрабуе пара і, такім чынам, не абмяжоўваюць яго, як бы вы зрабілі?? Або так або aumentavi а карту nm>iq есць рашэнні...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Што ж выходзіць крутоўны момант стартара з махавік? ?

Старонка 3 з 8 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •