Паспрабуйце толькі павышэнне запыту на педалі, не дакранаючыся абмежавальнікам крутоўнага моманту, так як я пакінуў арыгінальны педаль у гэтым дыяпазоне выкарыстання для мяне ? за тое, што вы адчуваеце менш prestranza ўніз. Калі lamba cos? com'? вы толькі 1500 аб / мін, прыкладна 50mm3, лічыць, што ад педалі да 1500 павінны быць, па меншай меры, на 50%, каб атрымаць запыт 50mm3. Па мне, для такіх як канферэнц абаротаў машына проста націсніце на педаль у вас ужо? перасягнула парог у 1500 і пасля чаго не атрымаеце надаць гэтай справы. Лім крутоўны момант у 1500 ? у 32kgm, якія дазваляюць прыкладна 60mm3. Падымі педаль таксама лелла нізкага класа, без перабольшання, па меншай меры, калі ў вас есць спосаб зрабіць некалькі тэстаў, вы можаце падняцца паступова.
Для дасягненняў я б хацела паглыбляцца :-)
PS у Вас есць, каб паглядзець, што джульета mjet 170? Карту педаль у dynamic ? палохала зарада ніжэй, чым карту normal, gi? 20\30% педалі ў вас амаль удвая запыце. Пасля таго, як яго спрабаваў я зірнуў на карту, і я зразумеў, чаму? вы адчуваеце розніцу паміж normal і dynamic :-)