-
Ок, дзякуй, я думаў, што magneti marelli рабіў рэчы больш сур'езныя
-
не ? што не серыя, можа быць, што эбу не ? нават не злы, шчыра кажучы, не ведаю, як сказаць табе,
гэта дызель і каштуе мала, я сказаў бы вам, паспрабуйце, дрэнныя вы кінулі 100 €
але калі я павінен выдаткаваць 400 € я не сумняваюся
-
Ок, перавага ? што мае пульт дыстанцыйнага кіравання, вы можаце альбо адключыць яго, альбо карту 1 і карту 2-й? агрэсіўны
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Акрамя таго, я меў магчымасць праверыць, ці асабіста працу дадатковы модуль на bmw 320d 2007, turbo, што направа з радасцю, пасля прыкладна 3-х месяцаў пасля ўстаноўкі пачаліся праблемы-небудзь адхіленняў? на мінімальных і засмечаных dpf, правераныя асабіста я толькі што ўсталяваны модуль каліброўкі ад хлопца, ен, безумоўна, моцны, без розніцы, чым супастаўленне зроблена добра, для? пасля 3 месяцаў горкая пастанову, turbo, які быў слуп з вар'ятка гульня, 2 фарсункі былі практычна сышлі і больш за 2500 абаротаў не nebulizzavano добра, іх аднаўлялі і зрабілі капітальны рамонт у турба за сціплую суму ў 900 еўра, уключаючы працоўную сілу
-
Капуста можа быць ? лепш адпусціць, але на турба-бензін не c'? няма вопыту ? Я чытаў некаторыя тэсты на апрацоўкі, здавалася, не дрэнна
-
у мяне ўсталяваны на 35000 км... у 45000 я выкінуў турбіна
потым зрабіў яшчэ 45000 без праблем, можа быць ? быў выпадак, чаму? новую рабіў шум, несумненна, адрозніваецца
я прашу прабачэння, але на benza у мяне не было вопыту, каб? калі модулі ў стане зрабіць пашкоджанні на бензін на турбо бензін гэта зойме нават менш
-
Хлопцы, прабачце, але сення я бачыў дадатковы модуль race chip galaxi прыкладаецца да раз'ем obd, на grande punto 1.3 mjt 75 л. з., то яна выпраменьвае цяпло вар'ятам, што пераграваецца, не выключаецца ніколі, нават калі выключыць ключ кліент яшчэ не зрабіў і ў 200 км і не знайшоў яшчэ ні паляпшэння ne паліва, што на паскарэнне.-
-
Ок, я зразумеў, я нічога не задумваю ;-)
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
на гэтыя грошы вы зробіце зрабіць карту, стрыманы і вы на месцы
-
Ок, я з гэтым справіцца? пакласці файл, сс
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-