Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі з 21-30 33

Абмеркаванне: Carsdoft 7.4 mercedes

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    17
    У 273K Км; як і праблемы, я павінен змяніць я таксама калектары чаму? губляюць нафты з пятлі swirl, і я трохі расход алею рухавіка, які я не магу зразумець, ад чаго dipen?ад; турбіна ўжо зношаная, гульні для цеплавых празмерна, сальнік або пракладкі мала эфектыўныя etc

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    17
    Дзякуй...

На самай справе, на думку некаторых, пеўнік, не ? уласны максімум... Але калі вы працуе, добра cos?....

Вы мелі запэўніў мяне, што я буду чытаць без праблем карту, але замест гэтага.... Не ведаю, калі не памыляюся, што-то ў працэдуры (я даволі пачатковец у гэтых навамодных электронікі) я толькі спадзяюся, што гэта не эбу, якія маюць праблемы зносін.... Паспрабуе? з autocom...

Дзякуй за інфармацыю і, магчыма, будзьце на сувязі, каб абменьвацца інфармацыяй.... Маючы транспартных сродкаў, вельмі падобныя, мы, безумоўна, даць вам руку....
    На бліжэйшы час.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    асці
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў Sirlancillotto Visualizza Messaggio
    Дзякуй...

На самай справе, на думку некаторых, пеўнік, не ? уласны максімум... Але калі вы працуе, добра cos?....

Вы мелі запэўніў мяне, што я буду чытаць без праблем карту, але замест гэтага.... Не ведаю, калі не памыляюся, што-то ў працэдуры (я даволі пачатковец у гэтых навамодных электронікі) я толькі спадзяюся, што гэта не эбу, якія маюць праблемы зносін.... Паспрабуе? з autocom...

Дзякуй за інфармацыю і, магчыма, будзьце на сувязі, каб абменьвацца інфармацыяй.... Маючы транспартных сродкаў, вельмі падобныя, мы, безумоўна, даць вам руку....
    На бліжэйшы час.
    Tieri на ўвазе, што не выкарыстоўваю 1260 для праграмавання... былі толькі эксперыменты, якія я зрабіў, каб убачыць, калі ен працаваў і, перш за ўсе, каб зразумець, што калі ен працуе, ен павінен працаваць, а затым вы няправільна зразумелі што-то !!! p.s.' autocom і дыягназ не праграміст !

Яшчэ добрая праца ! добры дзень, Аляксандр

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    17
    Citazione Першапачаткова Напісаў corland Visualizza Messaggio
    Tieri на ўвазе, што не выкарыстоўваю 1260 для праграмавання... былі толькі эксперыменты, якія я зрабіў, каб убачыць, калі ен працаваў і, перш за ўсе, каб зразумець, што калі ен працуе, ен павінен працаваць, а затым вы няправільна зразумелі што-то !!! p.s.' autocom і дыягназ не праграміст !

Яшчэ добрая праца ! добры дзень, Аляксандр
    Дзякуй, Эля...

Я inguaiato але не да гэтага моманту... я Хацеў сказаць, што паспрабуе? чытаць CDI купляючы autocom....

За карту я павінен знайсці каго-то ў пі? эксперт мне што, растлумачце мне, у некалькі крокаў, як я павінен рабіць, для чытання, чаму? верагодна, няправільна што-то....

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •