Ніхто не quardato мае файлы, акрамя андрэя ??
Ніхто не quardato мае файлы, акрамя андрэя ??
Дзякуй giarras .. ноч ..
не магу спампаваць ..
Уліковы запіс карыстальніка можа не мець дастатковых прывілеяў для доступу да гэтай старонцы.
Я не магу спампаваць ні мае файлы, якія я па памылцы выдаліў з пк ..
Добры вечар . Андрэй, вы вырашылі гэтую праблему ??
як ні дзіўна я не знайшоў у сеткі файл зменены часткова, што ўсе можа ісці добра на маім .. хто-то кажа мне, можа, будзе добра ці ? выкідваць ?? дзякуй ..
для ecm кажаце? няма
добрае раніца .. хто-то глядзеў мой файл ? я лічу, што fap не ? выдаліў .. я не ўпэўнены .. мне пацверджаны ?
дзякуй ..
не загрузіць тую карту, што ты знайшоў у сеткі ? лепш
у частцы часу ўпырску, што, на мой погляд, есць паляпшэнні, але ўсе роўна ідуць добра, астатнія ? усе няправільна
ціск ў магістралі rail ? была павялічана 120бар, у некаторых месцах да 1600 a 1728bar... турба не гаворым пра іх, усе зусім няправільна, абмежавальнікі крутоўнага моманту павялічваецца на 40%, мне здаецца, перабольшанне
ваш файл без fap з чаго ты зрабіў?
уручную ці з дапамогай нейкай праграмы?
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Ulla l? .. вось, што вы прысудзілі да смерці турбіны .. Гэты файл ? адзін міф я спытаў, тыпу, хто размясціў файл, як ідзе, паглядзім, што ен мне кажа .. без fap той факт, з мяккай эка, што ен знаходзіцца ў сеткі .. ? выдалілі нармальна ці не ?? Кажуць, што узламаны працуе дрэнна ..
Гэты файл знайшоў у сеткі fap ? прысутнічае ці выдалены ??
Я не магу знайсці дыск .. вы можаце мне дапамагчы ?? дзякуй ..
Апошні раз рэдагавалася patrik2; 20-09-2012 ў 10:41