Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 32
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tuommo89
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    149
    Зонд ? у трубы, дзе raccordano i 3x2 калектары, вы ? у 12valvole

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    пасля праверкі фазы кулачка можна знайсці таго, хто мае эмулятар у рэальным часе і супастаўленне яго на роликовом выпрабавальным стэндзе з dvd стехиометрической, у
    гэта дазваляе атрымаць выдатны вынік, зэканоміўшы шмат часу.

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    149
    Але лямбда-зонд Мне яго аднавіць на яго месцы? Гэта значыць я купляю? Фазы кулачка я лічу, што ў scatolo кулачка?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    x мне, што ты есць p? занадта "у противофазе" x мармытаць так нізка нават не круцілася 12.000 абаротаў!!! што значэнне дэпрэсіі ў вас есць? вярнуць ўчастка і пакладзеце мац gestir? толькі потым пасля rimappi

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    149
    Ок, ок, заўтра ці. У аўторак? я раблю крок ? па-любому датчык, то я аднаўлю, дзякуй тт

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    нічога мы тут x расці і дапамагаць адзін аднаму

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    для фаз газаразмеркавання памяшканнем раю табе зрабіць гэта, выкарыстоўваючы дадзеныя з новых cammes для azata ў перакрыжаванні.....
    вядома, двух клапанаў....толькі так вы быць абсалютна ўпэўненыя ў тым, што камеры fasate выдатна...
    у вас усталяваны таксама блок размеркавання рэгулюецца??
    як слушна вы сказалі, калі ваш ecu выкарыстоўвае для кіравання speed/density на аснове map відавочна, што, усталяваўшы распредвал, больш штуршкоў у вас менш дэпрэсіі ў калектары, а затым ecu выяўляе больш нагрузка рухавіка....
    я думаю, думаю, што ваш motronic маецца maf, а такім чынам, і стратэгіі кіравання....калі ? так ваш maf закон больш паветра да мінімуму, а затым ecu паступае бензін...вы зрабілі часопіс з найважнейшых параметраў да і пасля мантажу cammes?
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я забыўся свой maf, так як уся сістэма кіравання рухавіком павінна быць L-jetronic(або яго вытворныя), то maf ? тыпу "савок", які дарэчы, вы можаце таксама наладзіць...адкрыйце пластыкавую крышку над maf і знойдзеш потенциометр, з яго "я" ніжэй, вы знойдзеце свайго роду зубчастага колы....гэта кола ідзе дзейнічаць на спружыну бабка regolandola адрэгулюйце становішча потенциометра, а затым паведаміце экю, колькі паветра aspiring вашага рухавіка і, такім чынам, ecu рэгулюе адпаведна бензін...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    не жартуеце на датчык выдатку паветра або maf, ваша праблема, ці не ? кіравання, але і камеры, дакладна газаразмеркавання размеркавальнага вала.
    перамяшчае кулачкі так, што вы зрабіце крыху менш скрыжаванні клапаны, (затрымка 4-6 ? ўсмоктванне , і чакае, 4-6? разгрузкі), і вы ўбачыце, што ваш мінімум ідзе адразу ж на месцы.
    і, не дакранаючыся супастаўлення ne датчык выдатку паветра вы будзеце выходзіць з казіно з мінімальнай на месцы, смурод знікла, без scoppiettii, і вы з задавальненнем праведзяце.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    праблема ? што ен мае толькі адзін кулачкоў для впускных і выпускных клапанаў такім чынам, прадбачыць усе, або затрымлівае ўсе.

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •