Кіраўніцтва вы можаце спампаваць спакойна, проста не атакаваць у usb kess.
Кіраўніцтва вы можаце спампаваць спакойна, проста не атакаваць у usb kess.
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
я чуў, хто-то, хто звязаны k-tag крычы толькі пратаколы, аўтамабілі і матацыклы праграмнае забеспячэнне клона і яны будуць разблакавалі таксама грузавых аўтамабіляў і катэраў сара, дакладна?
есць ужо ў продажы ў 2.06 клон у які-то кітайскі сайт, хто-то ўжо спрабаваў?
мае ўсе пратаколы актыўных?
ведаеце, што новага? ад 1.89 да 2.06?
я чакаю, абнаўляюцца таксама ktag, што я думаю, sar? хутка на плошчах кітайскіх
Добры дзень, звярніце ўвагу на прашыўку, ад ўзыходзячага сонца і спецыялізаваныя пісаць бздура, не спяшаецеся, мы чакаем далейшых навін......
калі я магу згадаць сайт кітайскі пастаўшчык прадастаўляе праграмнае забеспячэнне 2.06 выкарыстоўваць клонаў
Я быў бы спакуса паспрабаваць, я баюся, каб заблакаваць прылада
Новая версія K-люкс 2.06 Software updated for Kess V2 clone and Ktag клон. Kess v2 K-люкс V2.06 new added more functions: new protocols, some bugs have been папраўкі, different details improved and new cars have been included. Below OBD2Tuning абмену Kess v2 клон 2.06 usb драйвер скачать kess v2 ksuite 2.06 master Installation Instruction.
Kess v2 K-Люкс V2.06 Kess v2 master Kess v2 2014 obd2 Менеджэр
Kess v2 клон 2.06
Kess v2 клон ksuite 2.06 usb драйвер скачать kess v2 ksuite 2.06 master Installation Instruction:
Kess v2 клон ksuite 2.06 usb драйвер скачать:
http://pan.baidu*****/s/1i33gBXV
kess v2 ksuite 2.06 master Installation Instruction:
1: pls disconnect the internet
2: double click "K-Люкс 2.06"
3: choose the lanuage
4: install usb driver
5: the K-Люкс 2.06 is installed.
Now, you can use the K-люкс 2.06 праграмнага забеспячэння.
Also, K-Люкс 2.06 Vehicles List has been enriched, the protocol-пратакол OBDII for MED17.2 Ecus used on Land Rover і Jaguar is available. Міні-starting from 2012 are now supported by K-TAG.
і нават знайсці пароль))))))