Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі з 21 па 29 29

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    я прашу прабачэння, але для гэтага вы павінны чакаць, пакуль хто-то іншы... у механіцы мяне кабель, але нічога электронікі

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    патрэбнае для інфармавання вы кажаце, механік з 25-гадовым вопытам.....і што з 3-4 гадоў ен вывучае з p? электроніка ўжываецца для транспартных сродкаў,...
    я спытала,проста разліку як па частаце, па-вашаму, пу? быць/вам дапамогу ў змене під?
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    Прабачце, не хачу быць паведамленні ў іп? але я толькі хацеў дадаць, увагу на папярэдняе паведамленне, але я не магу змяніць яго...

Каб змяніць налады PID, неабходна знайсці манеўр паўтараецца, змяняць і назіраць, як паводзіць сябе сігнал велічыні, кантраляваныя пры змене ўзмацнення зменены.
    па дасягненні rapidit? рэалізацыі лепш, трэба ісці на кампраміс з regolabilit? кіравання, каб пазбегнуць ваганняў у стацыянарных.

У прынцыпе я іх не вытворчасць, страты... лепш даць дызельнага паліва ў пераходных (карта дым) і падняць target boost ў пунктах прыбыцця манеўры, якія вы хочаце палепшыць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    Не пу? дапамагчы.
    Было толькі адно меркаванне, каб зразумець, калі нармальнае strumentino ў dignosi б меў дастаткова часта, каб лавіць ваганні ціску ва впускном калектары, якія могуць паўстаць у выніку няправільнага рэдагавання de даходы кантролера PID.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Праблема карту дым ? што робіць курэнне і расход паліва спускаюцца на шмат (па крайняй меры, для доказу таго, што я і зрабіў)
    Пытанне, але калі карыстачу патрабуецца 60 мм дызель і карту пароў у кантэксце абаротаў і паветра абмяжоўвае да 40 мм, target boost, што будзе? ложак sar? у любым выпадку ў раздзеле 60 мм?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    Няма, але ў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    Няма на картах выходзіць заўседы цяперашняя ўкараненне, а менавіта, абмежавана. У любым выпадку, калі абмежаванне карту дым ? актыўная азначае, што вы падчас пераходных працэсаў, target boost не ? яшчэ дасягнута.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Ясна, як заўседы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    Дзякуй!
    У вас есць навіны аб вашых выпрабаваннях?

Ну,

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •