я прашу прабачэння, але для гэтага вы павінны чакаць, пакуль хто-то іншы... у механіцы мяне кабель, але нічога электронікі
я прашу прабачэння, але для гэтага вы павінны чакаць, пакуль хто-то іншы... у механіцы мяне кабель, але нічога электронікі
патрэбнае для інфармавання вы кажаце, механік з 25-гадовым вопытам.....і што з 3-4 гадоў ен вывучае з p? электроніка ўжываецца для транспартных сродкаў,...
я спытала,проста разліку як па частаце, па-вашаму, пу? быць/вам дапамогу ў змене під?
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Прабачце, не хачу быць паведамленні ў іп? але я толькі хацеў дадаць, увагу на папярэдняе паведамленне, але я не магу змяніць яго...
Каб змяніць налады PID, неабходна знайсці манеўр паўтараецца, змяняць і назіраць, як паводзіць сябе сігнал велічыні, кантраляваныя пры змене ўзмацнення зменены.
па дасягненні rapidit? рэалізацыі лепш, трэба ісці на кампраміс з regolabilit? кіравання, каб пазбегнуць ваганняў у стацыянарных.
У прынцыпе я іх не вытворчасць, страты... лепш даць дызельнага паліва ў пераходных (карта дым) і падняць target boost ў пунктах прыбыцця манеўры, якія вы хочаце палепшыць.
Не пу? дапамагчы.
Было толькі адно меркаванне, каб зразумець, калі нармальнае strumentino ў dignosi б меў дастаткова часта, каб лавіць ваганні ціску ва впускном калектары, якія могуць паўстаць у выніку няправільнага рэдагавання de даходы кантролера PID.
Праблема карту дым ? што робіць курэннеі расход паліва спускаюцца на шмат (па крайняй меры, для доказу таго, што я і зрабіў)
Пытанне, але калі карыстачу патрабуецца 60 мм дызель і карту пароў у кантэксце абаротаў і паветра абмяжоўвае да 40 мм, target boost, што будзе? ложак sar? у любым выпадку ў раздзеле 60 мм?
Няма, але ў
Няма на картах выходзіць заўседы цяперашняя ўкараненне, а менавіта, абмежавана. У любым выпадку, калі абмежаванне карту дым ? актыўная азначае, што вы падчас пераходных працэсаў, target boost не ? яшчэ дасягнута.
Ясна, як заўседы![]()
Дзякуй!
У вас есць навіны аб вашых выпрабаваннях?
Ну,