хапіла б схаваць гэтыя раздзелы не паступіў, ці ўсе тыя, якія не маюць 50 паведамленняў
Ен, па сутнасці, галоўная праблема-гэта тое,.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
я ведаю, што ідзе супраць маіх інтарэсаў, але ў мяне есць некалькі секунд 50 паведамленняў у дзень есць амаль прыехаў, і што я мог зрабіць? там я застаюся 2 дні,скід ўсе і бягу прэч...
па-мойму, акрамя абмежаванні ў 50(ці, магчыма, лепш трохі больш?) трэба паставіць ліміт часу і нават трохі меритократии,тыпу, калі я пішу, толькі гэта глупства,не дапамога, не,не адкрываю абмеркаванне я не думаю, што быць годным![]()
я згодны з вамі, бо часта некаторыя, якія больш за 50 паведамленняў, яны зноў deglassati,мы стараемся трымаць пад кантролем, што-тое, але вы шмат у рэшце рэшт, паверце, тыя, хто ўступае дасягае 50 паведамленняў шляхам падману спампаваць, а затым не больш жывым, па-вашаму, становіцца багатым?форум служыць не толькі для рэчаў, якія там прыкладаюцца, але таксама і для шмат чаго іншага.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
проста,нават таму, што? тое, што вы спампоўваеце qu? - вы нават блукаючы ў сеткі,але інфармацыя, якую можна даведацца шмат пі?![]()
замест таго, каб чакаць да 50 паведамленняў можна чакаць актывацыі ад мод або адмін x выгрузкі файлаў.
або стварыць вольны профіль загрузак, таксама з боку новых членаў.
x напрыклад, калі ў мяне есць меркаванне на абмеркаванне, дзе есць прымацаваныя файлы, на врі і mod я магу kiedere карыстачу уключыць ў раздзел загрузак вольныя x даць дарогу новаму карыстальніку, каб яго можна было праглядзець.
яшчэ адзін прыклад
калі я ўваходжу ў форум nn я магу спампаваць карты x параўноўваць з іншымі ? нармальна, што я пішу cacchiate, каб атрымаць x спампаваць карту.
тое c'? размовы, які служыць файл ? уцякае так, па мне лепш актывацыю ад адміністратара загрузкі.
тое c'? пункт**** хто разумее, змены і выкарыстоўвае форум, як database..........
затым застаецца ад адміністратара і з нашага боку або знайсці высачыць гэтых карыстальнікаў,і паведаміць людзям..
а ен усе казіно xch? nn, вы зможаце зразумець, толькі паведамленні тых, хто мае з чым параўноўваць.....
усе могуць падмануць.
я асабіста прыйшоў да 50 паведамленняў я запампаваў p? рэчы тыпу файл smart і winols 2.24 тады адмін я панізіў, выдаліўшы паведамленні, "лішнія".
проста я абмежаванне ад admin rikiedo пароль x ўключыць winols.......
я спадзяюся, што scrittp cacchiate