Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 35

Абмеркаванне: Ж атака на форум

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio
    З soft bella vista там будзе вельмі мала, будзьце ўпэўненыя... ? заўседы есць рызыка, што варта разгледзець вельмі сур'езна
    У самай справе. Магчыма, было б лепш выдаліць усе спасылкі...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    хапіла б схаваць гэтыя раздзелы не паступіў, ці ўсе тыя, якія не маюць 50 паведамленняў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    хапіла б схаваць гэтыя раздзелы не паступіў, ці ўсе тыя, якія не маюць 50 паведамленняў
    Будзе ўжо? добрая рэч!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    можа быць добрым рашэннем, калі там нікога не было, што rosicasse, і рабіў справаздачы...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Ен, па сутнасці, галоўная праблема-гэта тое,.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    я ведаю, што ідзе супраць маіх інтарэсаў, але ў мяне есць некалькі секунд 50 паведамленняў у дзень есць амаль прыехаў, і што я мог зрабіць? там я застаюся 2 дні,скід ўсе і бягу прэч...
    па-мойму, акрамя абмежаванні ў 50(ці, магчыма, лепш трохі больш?) трэба паставіць ліміт часу і нават трохі меритократии,тыпу, калі я пішу, толькі гэта глупства,не дапамога, не,не адкрываю абмеркаванне я не думаю, што быць годным

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    ты поўны!!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    я ведаю, што ідзе супраць маіх інтарэсаў, але ў мяне есць некалькі секунд 50 паведамленняў у дзень есць амаль прыехаў, і што я мог зрабіць? там я застаюся 2 дні,скід ўсе і бягу прэч...
    па-мойму, акрамя абмежаванні ў 50(ці, магчыма, лепш трохі больш?) трэба паставіць ліміт часу і нават трохі меритократии,тыпу, калі я пішу, толькі гэта глупства,не дапамога, не,не адкрываю абмеркаванне я не думаю, што быць годным
    Што такое заяц? Трус Abarth

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    я згодны з вамі, бо часта некаторыя, якія больш за 50 паведамленняў, яны зноў deglassati,мы стараемся трымаць пад кантролем, што-тое, але вы шмат у рэшце рэшт, паверце, тыя, хто ўступае дасягае 50 паведамленняў шляхам падману спампаваць, а затым не больш жывым, па-вашаму, становіцца багатым?форум служыць не толькі для рэчаў, якія там прыкладаюцца, але таксама і для шмат чаго іншага.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    проста,нават таму, што? тое, што вы спампоўваеце qu? - вы нават блукаючы ў сеткі,але інфармацыя, якую можна даведацца шмат пі?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    foggia
    Et
    43
    Паведамленні
    106
    замест таго, каб чакаць да 50 паведамленняў можна чакаць актывацыі ад мод або адмін x выгрузкі файлаў.
    або стварыць вольны профіль загрузак, таксама з боку новых членаў.
    x напрыклад, калі ў мяне есць меркаванне на абмеркаванне, дзе есць прымацаваныя файлы, на врі і mod я магу kiedere карыстачу уключыць ў раздзел загрузак вольныя x даць дарогу новаму карыстальніку, каб яго можна было праглядзець.
    яшчэ адзін прыклад
    калі я ўваходжу ў форум nn я магу спампаваць карты x параўноўваць з іншымі ? нармальна, што я пішу cacchiate, каб атрымаць x спампаваць карту.
    тое c'? размовы, які служыць файл ? уцякае так, па мне лепш актывацыю ад адміністратара загрузкі.
    тое c'? пункт**** хто разумее, змены і выкарыстоўвае форум, як database..........
    затым застаецца ад адміністратара і з нашага боку або знайсці высачыць гэтых карыстальнікаў,і паведаміць людзям..
    а ен усе казіно xch? nn, вы зможаце зразумець, толькі паведамленні тых, хто мае з чым параўноўваць.....
    усе могуць падмануць.
    я асабіста прыйшоў да 50 паведамленняў я запампаваў p? рэчы тыпу файл smart і winols 2.24 тады адмін я панізіў, выдаліўшы паведамленні, "лішнія".
    проста я абмежаванне ад admin rikiedo пароль x ўключыць winols.......
    я спадзяюся, што scrittp cacchiate

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •