-
калі можна вазьмі convoglitore вентылятара і паспрабаваць убачыць, калі паміж vschetta радыятар той, plstica і маса radinte, як правіла, губляюць іх, і вы trsformano адразу ў пару , калі іх ce стратаў варта знайсці выгляд polverina кансістэнцыі формы аднаго і таго ж колеру астуджальнай вадкасці
-
Цяпер давайце паглядзім, кіравання лепш таго, што я сказаў, ol кліента, што аднойчы, калі быў нерухомым рухавіком доступу, праз некаторы час курыў, усярэдзіне капота, цяпер і ад 4 дзен і прымацоўваецца boooooo
-
prov, каб праверыць, ці воссю помпы aqua і наваколлі, можа быць microperdita разумею цябе выдатна гэты тып верагодна, гэта тыя самыя str........
-
паглядзець хоць бамперы пацярпелі microtamponamento , можа быць, што радыятар і пераехаў са сваей штаб-кватэры naturle і stisci з якой-то радыятар li vivino , іх прабелы--------
-
Усе ок, нават таму, што ставяць яе у 2 ціск бар у fraddo x паўгадзіны, але калі вы бачыце след
Вады
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
будзьце вакол 1.6 бар,і пакіньце на ўсю ноч звычайна я раблю так, то раніцай, кантралюе...... паўгадзіны, і занадта мала па-мойму
-
Ok x ўсю ноч, але ціск трымае да раніцы, -
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
і radiatorino ў egr ты паклаў пад ціскам то ?
-
Прывітанне, зак, я стаўлю пад ціскам ўсей ланцугу і ясна
-
Можа быць tappotogli ў anicotto piccolometti з аднаго боку заглушкой, а з другога боку, яго паклалі пад ціскам
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума