Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 55

Абмеркаванне: aiutoooooo

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    38
    20.rar ок, апублікавана mod гэта было зроблена са старога propretario-я працаваў на гэтым дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    38
    я лічу, што мод быў зроблены з winols

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Macchinista
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Выбачайце, але ціску rail і турбонаддувом і звязаныя лім і лім, пара ці есць у вас мод вас? Чаму? я думаю, esageratissimi!! Перш за ўсе, паведамляе prex turbo і ўсе тыя рэчы, якія паднятыя да зорак мод нармальны. Потым, я б не сказаў, фігня, але карту, што c'? адразу пасля абмежавальніка ціску, мне здаецца, іншы lim turbo, але не абсалютна ўпэўнены. Паспрабуйце падняць валасы і паглядзець, калі вы што-то змяняецца ад 0F94DE у 0F961E.
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    124
    тым больш, што карта ? зроблена дрэнна, растлумачце мне, у quest адрас 0E387A і ў ваколіцах логіку змяніць?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    38
    не ведаю, марка, есць шмат параметраў, mod, што тытан не ведаю, і тытан не прызнае іх

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    38
    добрай раніцы, мэцью ціску турба-overboost і rail я падняўшы я, але нічога не змяняецца, хоць па-любому да нуля, ціск застаецца ранейшым, не змяняецца, для гэтага я думаю, што есць абмежавальнік-то схаваны тытан не трапляе , карту не я зрабіў я быў ужо зроблены на аўтамабіль, але не і ніколі не пайшоў добра, яна нават не можа даць ей 150 cv адзінае, і, што і быў выключаны l EGR ў эбу для астатніх я не ведаю, што сказаць, і нямала, што я раблю тэсты, так як я змяніў карту, што-то ў пі? але нічога, што', што я павінна ляцець з турбінай, што ce замест нічога

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    124
    Усе тое, што мы з драйвера titanium пакладзеце крычы, акрамя сістэмы рэцыркуляцыі ог, якая ідзе добра,астатняе вас прымушае ісці толькі дрэнна..астатняе з крокам, здаецца, дадзеных у выпадку, калі для гэтага не можа? каб ніколі не гэтая машына

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    38
    шчыра кажучы, я нават не ведаю, якія з іх dell EGR я бачу, што вы эксперт, вы б маглі даць некалькі рад ??? дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    124
    выкарыстоўваючы толькі драйвер ecm заўважыце розніцы..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    124
    0E1F42 і 0E1F9C есць 2 крывыя кіравання egr..гэтыя можна пакінуць для астатніх усе гэта прыводзіць на врі.. а потым вярнуць з крокам нязначныя даю l " на парадак 200pt ўсе прыкладна..sistemela і тады месцаў

Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •