Выбачайце, але ціску rail і турбонаддувом і звязаныя лім і лім, пара ці есць у вас мод вас? Чаму? я думаю, esageratissimi!! Перш за ўсе, паведамляе prex turbo і ўсе тыя рэчы, якія паднятыя да зорак мод нармальны. Потым, я б не сказаў, фігня, але карту, што c'? адразу пасля абмежавальніка ціску, мне здаецца, іншы lim turbo, але не абсалютна ўпэўнены. Паспрабуйце падняць валасы і паглядзець, калі вы што-то змяняецца ад 0F94DE у 0F961E.
добрай раніцы, мэцью ціску турба-overboost і rail я падняўшы я, але нічога не змяняецца, хоць па-любому да нуля, ціск застаецца ранейшым, не змяняецца, для гэтага я думаю, што есць абмежавальнік-то схаваны тытан не трапляе , карту не я зрабіў я быў ужо зроблены на аўтамабіль, але не і ніколі не пайшоў добра, яна нават не можа даць ей 150 cv адзінае, і, што і быў выключаны l EGR ў эбу для астатніх я не ведаю, што сказаць, і нямала, што я раблю тэсты, так як я змяніў карту, што-то ў пі? але нічога, што', што я павінна ляцець з турбінай, што ce замест нічога
Усе тое, што мы з драйвера titanium пакладзеце крычы, акрамя сістэмы рэцыркуляцыі ог, якая ідзе добра,астатняе вас прымушае ісці толькі дрэнна..астатняе з крокам, здаецца, дадзеных у выпадку, калі для гэтага не можа? каб ніколі не гэтая машына
0E1F42 і 0E1F9C есць 2 крывыя кіравання egr..гэтыя можна пакінуць для астатніх усе гэта прыводзіць на врі.. а потым вярнуць з крокам нязначныя даю l " на парадак 200pt ўсе прыкладна..sistemela і тады месцаў