Ах, то я паспрабую з turbo з bp ori vgt ori карту турба-усяго плюс 100 ачкоў і абмежавальнік на 150 адзінак для астатніх можаце атрымаць карту або перарабляць? ?
Ах, то я паспрабую з turbo з bp ori vgt ori карту турба-усяго плюс 100 ачкоў і абмежавальнік на 150 адзінак для астатніх можаце атрымаць карту або перарабляць? ?
Магутнасць і нічога без кантролю
Ах іншае пытанне : ugo, даць 120 кропак на ўсіх картах turbo вы маеце на ўвазе, нават тыя з драйвера? ?
Хлопцы, акрамя таго, на пытанне перад тым, каб пакінуць больш адкрытай геаметрыі turbo cio? пазбегнуць празмернага ціску кантроль ідзе памяншэнне??
120 ачкоў-не праблема, я...дзякуй за puntualizzazione, а затым золата і 75% - да мінімуму, каб прымусіць яе адкрыць больш, то есць павялічыць адставанне я павінен узяць яе, напрыклад, на 80, альбо 70??
працэнт, што паглядзець на карту vgt або час overboost, як выз sw і аднесла ў працоўны цыкл клапан n75 не турбіны ж...гэтыя дзве рэчы звязаныя, але 75% ? duty cycle ад n75 не працэнт закрыцця лапатак турбіны...
PSме duty cycle ? высокі самыя лапаткі зачыненыя больш Dc паніжае самыя лапаткі адкрываюцца....
тады чаму вы хочаце amentare адставанне?? што яшчэ не ? што "час водгуку турбіны"...як правіла, мантуюцца турбіны vgt, каб паменшыць адставанне.....вы хочаце павялічыць.....па нейкай дзіўнай прычыне???
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
тады я растлумачу, не хачу павялічыць адставанне, але гэта было толькі, каб зразумець і даць вам зразумець, тое, што мне трэба мне, то я не разумею, з якой пракляты, чаму я recovery turbo з-за празмернага ціску, прыбыцце ў пікі 1.9 бар, але ціск турбо і змененая сапраўды так, мінімальныя, таму 2 рэчы, або несвядомым зменнай не працуе нармальна, ці есць якія-то праблемы з карту, праблема, і што гэта станоўчы пік, там і я на вызваленне, і я растлумачу лепш, бо адбываецца ў 4 руху больш, і трохі ў гару, стральба да 4000 4250 абаротаў пакідаю, каб паставіць пятую і адразу адмову turbo і выходзіць памылка апублікавана на старонках папярэднія
вы, безумоўна, праблема, vgt...
калі ласка, праверце гэта.
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Я таксама лічу, я ў гэты момант
з радай ugoboss 120 кропак на ўсей карце я не псуту, заўтра працягваю тэставанне ў 140 ачкоў, калі я не псаванне, слыннай ў тым, што валасы ў дасягненняў, і гэта выдатна