Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі з 21-30 32

Абмеркаванне: савет адлюстравання

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    Citazione Першапачаткова Напісаў everyname Visualizza Messaggio
    Калі я гуляю добра, відаць, што павелічэнне ціску дазваляе мне паменшыць час ўпырску, гэта азначае, што ў цэлым павышэнне тэмпературы ? выклікана паўтараецца падоўжаны ўпырску занадта больш вмт?
    калі мы павялічваем занадта шмат часу, і мы апыняемся надаць занадта шмат пасля вмт, то можа сапраўды з-за павелічэння тэмпературы..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Карту час кажа: Я-rail 1400 бар, кіроўцы просяць 50 мм, а затым, каб атрымаць гэта колькасць? вы павінны трымаць адкрытым, інжэктар за гэты час.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    128
    Citazione Першапачаткова Напісаў asdone Visualizza Messaggio
    Карту час кажа: Я-rail 1400 бар, кіроўцы просяць 50 мм, а затым, каб атрымаць гэта колькасць? вы павінны трымаць адкрытым, інжэктар за гэты час.
    Ок, зразумеў. Калі вы кажаце мадэлявання вы хочаце сказаць, што c'? праграмнае забеспячэнне x зрабіць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Ен кажа, што ? добрая ідэя, не да канца ціскам больш за 10 градусаў Atdc. На мой погляд, для? тое пу? змясціцца на tdi чаму? я на mjet я заўседы бачыў, што ен робіць лепш скончыць ін'екцыі pi? можна бліжэй да вмт. Проста бачыць у арыгінале com'? у канцы ўпырску, разумеючы. Не даць загадзя, машына становіцца больш шалены і менш лінейнай, прайграўшы? на высокіх абарачэннях, калі ін'екцыі ? падняўшы даволі высокую, чым арыгінал, даючы права загадзя, замест гэтага вы можаце зрабіць яго менш рэзкім, але больш стральба ўверх.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    А Джэк.
    Напрыклад, авансавыя плацяжы, запас, зарад, нават лепш, чым ціск турбо, але уверх імкнецца змяншацца нашмат больш? хутка таго, што можа заставацца пастаяннай, апярэджваючы p?.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    правіла не перавышаць 2/3? загадзя ? дзейнічае пры любых абаротах ? ўніз, я мог бы даць больш? ?

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •