Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі з 21-30 30

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    анкона
    Паведамленні
    166
    вочы цы анке wd-40 correde як svitol есць вельмі падобныя прадукты, якія добра працуюць...я асабіста рэкамендую вам выкарыстоўваць сіліконавы спрэй ke не тоўсты, так і не пакідае дзярмо ў шкло (я выкарыстоўваю яго на ўсе ўшчыльнення з машыны)... пытанне ў мяне ў другой серыі xk? мне вокны не kiudo з пульта?? але адкрыліся толькі ўсе 4, калі я адкрываю машыну??

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў Matty23p Visualizza Messaggio
    вочы цы анке wd-40 correde як svitol есць вельмі падобныя прадукты, якія добра працуюць...я асабіста рэкамендую вам выкарыстоўваць сіліконавы спрэй ke не тоўсты, так і не пакідае дзярмо ў шкло (я выкарыстоўваю яго на ўсе ўшчыльнення з машыны)... пытанне ў мяне ў другой серыі xk? мне вокны не kiudo з пульта?? але адкрыліся толькі ўсе 4, калі я адкрываю машыну??
    існавалі розныя канфігурацыі, каб гэтыя аўтамабілі, некаторыя адкрывалі і зачыняліся некаторыя адчыняліся толькі і нават некаторыя не адчыняліся ne зачыніліся, і яны былі абсалютна аднолькавыя, як мадэль мяняў толькі праграмаванне цела, і гэта быў толькі пытанне шанцавання, калі comperavi.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Мэт вам трэба зрабіць налады званай першай, калі чытаць некаторыя паведамленні, c'? напісаў як зрабіць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    анкона
    Паведамленні
    166
    сиси я чытаў, але вы гэта рабілі, перш toglere акумулятар...я не зразумеў...ты першая серыя??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Я першую серыю, і рабіла гэта раней... Толькі што я сеў на яго сігналізацыі meta system, што, калі я не памыляюся, то стаялі серыі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di nasone147
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Et
    40
    Паведамленні
    141
    патрэбен модуль на другой серыі, каб зрабіць іх нават падняць!на жаль,будучы ўладальнікам,на restayling не ўстаноўлены!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Гэта значыць, калі зняць акумулятар ? l ахоўная сігналізацыя адключаецца... Калі заплюшчваю з пульта не падымаюцца шкла

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di nasone147
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Et
    40
    Паведамленні
    141
    прывітанне Фабіа,але вы першая серыя або restayling?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Першая серыя мадэль jtd115 2004 год

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Але калі і праблема цела не пу? актываваць гэтую функцыю з дапамогай праграмы дыягностыкі або падобныя рэчы?

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •