Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі 21-28-28 -

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    32
    вяртаюся...ад ppremettere, што гэты файл мне трэба, толькі як...я перарабіў другога...можа быць, і я кажу, што, магчыма, я знайшоў адрасы egr і фап, і я перарабіў карту...дайце мне ведаць, калі ўсе ў парадку, зараз, дзякуючы

STEP3.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Macchinista
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Я не разумею, чаму? на гэты раз вы не закранулі карту, што ecm называецца "Ўпырску Parzializzato", што, калі я не памыляюся, то есць час ўпырску. Карты turbo, на мой погляд, не мае сэнсу, зроблена cos?. Я б павелічэнне кропак у тым жа раене, у якім вы змяняеце іншыя карты, каб зрабіць карту аднароднымі з імі, што да рэдагаваць. Ціску ў рампы можна было зрабіць больш.
    Ад матфея

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    32
    я не прыняў націсніце я, час ўпырску...prex rail я хацеў пакінуць больш? арыгінал можна (трэба рабіць аналізы, каб зразумець, і цяпер не магу)...prex turbo я аддаў у акуляры, але на самой справе ? усе адносна (калі не паспрабаваць, вы не можаце бачыць, як ідзе) да жаль гэты файл мне трэба толькі, каб паспрабаваць зразумець, як яны працуюць..., калі я ая arriver? абсталяванне падыходзіць паспрабуе? усе...egr і fap зачыненыя добра ці не???я не разумею, чаму? гэты фокус, па параўнанні з іншымі edc16c34 мае розныя выгібы для egr...з fap я ведаю, што я павінен быць на месцы, cos?...хоць мне пярэдні сумневы...проста з сабой біты ў 0, каб зняць з fap або трэба зрабіць што-то яшчэ, як карта???(відавочнае выключэнне фізічнай ж...)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    32
    Магчыма, што ніхто не можа сказаць мне, калі egr і FAP выключаныя?????

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў marco_hdi Visualizza Messaggio
    Магчыма, што ніхто не можа сказаць мне, калі egr і FAP выключаныя?????
    EGR не зачыняецца..
    FAP? цяжка сказаць.., што SW брэх судзімы?
    можа быць, і лепш спадзявацца на званок файлы ў інтэрнэце або ў некаторых прафесійных вашай частцы..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Прабачце, проста забыўся кіравання EGR..
    18D4DC-18D4F2
    18D52E-18D548
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    32
    Пры адсутнасці праграмнага забеспячэння...я зрабіў гэта на руку

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    32
    Дзякуючы пяці turbo