Вось... атрымалася.. дайце мне ведаць, якія адрасы, я павінен закрануць, каб падняць абмежавальнік ціску turbo...
Вялікі дзякуй!!!
Вось... атрымалася.. дайце мне ведаць, якія адрасы, я павінен закрануць, каб падняць абмежавальнік ціску turbo...
Вялікі дзякуй!!!
ок, глядзіце карту абмежавальнік turbo....у канцы апошняй горб вы знойдзеце водгук....і што ? біт абмежаванне, што павінна быць 2350mbar калі я не памыляюся...
У гэты вечар кантролю, і дам вам ведаць!
Таму было б на карту, што Тытан называецца Абмежавальнік Ціску Турба? Ці можна знайсці трохі пасля ?
Каб быць дакладным, я мог бы пазначыць адрас?
Вялікі дзякуй!!!
? крыху пазней....пасля карта абмежаванні turbo, што я не ведаю, як вы называеце, ecm, есць крывыя абчасаныя па заканчэнні гэтых sullpultimo біт з cruve знаходзіцеся біт абмежаванне.....
Я стараўся рухацца, біт SVBL, што я прывеў 2680 мбар (улічваючы, што максімальнае значэнне ўнутры карту turbo ? каля 2100), максімальнае значэнне-ложак з дыягназам ў стадыі тэставання ? быў пік 1,55 бар, але праблема працягвае заставацца..
Я, магчыма, змяніць усю карту, дзе знаходзіцца SVBL (што мае фіксаваныя значэння 2250 мбар) ?
ты не cel' ў вас есць гольф 5..... хто ? ен makkina???
Машына ? маей маці, але цяпер што-centra з прамовай rimappature?
Дзякуй усім!
пытанне, я думаю....
вы бачылі праз дыягностыка/сканер/часопіс,тое, што хочаш... дакладней на колькі миллибар прэс-turbo ti v? у recovery машыны??
вы ведаеце, чаму табе гэта цікава? чаму ўжо? ад золата іх SVBL настроены на 2750 мбар....вы можаце іх бачыць, вы ж, перабіраючы карты, якія ціта называецца turbo press f...пасля драйвера ж знаходзіцеся буфер абмену i SVBL, устаноўленыя крычы, як я кажу...
цяпер...ўжо натоўп врі пасля 1,4 max 1,5 ? рызыка....калі ваш аўтамабіль супер? такое boost азначае, што c'? тое, што не v? у turba ж....
oppurecome ? ужо здарылася са мной, вы, уклаўшы занадта шмат дызельнага паліва ? нават калі вы не бачыце дыму, выхлапных газаў, будучы натоўп, p? занадта sottodimensionata, такім чынам, на дызельнае паліва, паколькі нават з усей vgt open...не можа выканаць прэс-turo усталяваны ў карту....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
*turo= турба
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Дзякуй за адказ,
Вы кажаце аб прысутнасці + SVBL, але гэтыя SVBL больш? БІТ, або ? толькі адзін біт ?
Дайце мне пацверджанне, што карта c'? толькі карту абмежавальнік ціску турба, і толькі адзін Біт SVBL ? Толькі гэтыя дзве рэчы могуць паслаць у бяспекі аўтамабіля, і "з паніжаным turbo дасягнута"... ці не так?