Але гэтыя фактары пераўтварэння іх ці ведаеш ты, што вывучаў , не атрымліваюць ад карты або ад праграм , тыпу winols, Праўда?
Але гэтыя фактары пераўтварэння іх ці ведаеш ты, што вывучаў , не атрымліваюць ад карты або ад праграм , тыпу winols, Праўда?
Калі ў вас есць damos добрыя іх, а затым прыняць іх,але што-то добрае можна знайсці толькі за дадатковую плату 0,023437 вы часта карыстаецеся ў іншых ECU.Io, я прапаную вам вывучыць ECU адно крыло раз,таму што рэчы больш складаныя, чым, калі, здаецца. Даведайцеся больш і больш, вы разумееце, што вы не ведаеце, ничего.для даведацца ECU добра, вам прыйдзецца папацець.
Я павінен быць шчырым. ... мяне апынуліся складанымі, каб адразу ж відаў, падыход з пункту гледжання і новыя мовы, свет, нязведанае, карацей кажучы.
Дзякуй вам, я нейкая маленькая што-то трохі больш? ясна, але ? якія разумеюцца, для мяне зніжкі? толькі дзіўнае Хобі .
Назад? да маей першапачатковай пытанне на 7 карт-педаль. Як ніколі пасля першага , і толькі пасля гэтага есць 10 трыкутнічкі (або піла зубоў) з драйвера?
Што яны сабой ўяўляюць?
Гэта, што паглядзець не карте.если вы зрабілі, калі не есць breack лесвіцы .Nemmeno Winols знаходзіць, як і карту, можна.
Здаецца позніх карты, але без спасылкі , па меншай меры для мяне ? незразумела. Але прафесійна, як паводзіць сябе, калі нават winols d? дапамогу.
Semplifico: ты, як выканаўцаў?
Мне падабаецца ваша жаданне ва ўсім разабрацца,але часам мы павінны таксама arrendersi.Io асабіста я не ведаю, што выказвае тая ваколіцах графіка 2d поўны выказвае усе функцыянальнасці ECU,(tabbele,памылкі,каманды і г.д. і г.д...)было Б нядрэнна, каб растлумачыць кожны адрас на карце, але не думаю, што sie магчыма,бачылі, што гэта і інфармацыя, якая тычыцца толькі вытворцы і, як правіла, не можа выйсці fuori.Dobbiamo падзякаваць форум як гэты, дзе мы можам абменьвацца інфармацыяй і павольна ісці наперад.
Я не ведаю, калі я іду за тэма, але калі я прыкладаю карту купіў онлайн складальнікаў, вы можаце даць мне ваша меркаванне?
На маю думку, лепш адкрыць новую discussione.Puoi!!! з вечара, калі адчыніць,а есць даю occhiata.Mi рэкамендую-без назвы, таму што, здаецца, брут казаць за работу, калег, якія, магчыма, і карыстальнік форуму.