мы дзве магчымасць я перапраграмаваць новую памяць мне сцерці гэта врі з подавителя вінаград і risciverla проста ў мяне мала часу, я кладу файл scodifica ў базе дадзеных, а калі трэба, і ў распараджэнні
мы дзве магчымасць я перапраграмаваць новую памяць мне сцерці гэта врі з подавителя вінаград і risciverla проста ў мяне мала часу, я кладу файл scodifica ў базе дадзеных, а калі трэба, і ў распараджэнні
Калі вы не памыляецеся ніколі не азначае, што вы не вырашаючы праблему сапраўды цяжка. І тое, і сур'езная памыляюся
st27c512 па-мойму вы падчас у адным кірунку і не зрабілі ўсе кіравання.
1 прысутнічаюць усе харчавання і масы на эбу
2 дыягностыка кажа вам, праблемы immobiliser
3 упп? галоўная сілкуецца і вяртае харчаванне на ecu
4 сігнальная лямпа загараецца упырску
я кажу табе ўсе гэта? чаму? вы можаце кадзіраваць станоўча, не ставячы ў рух машыны і стварыць дадатковыя праблемы
Дзякуй, паспрабуем адказаць.
1 экю не ? былі закрануты раней. Уладальнік мае 2 ключа, і bl? вы ? спажываецца і не паспеўшы павярнуць замак, выкарыстала майстар-ключа, і cio? ен мог бы паставіць у нахіл, l иммобилайзера, як з майстар-ключом праграмаваць іншыя ключы, але не самае лепшае рашэнне, каб выкарыстоўваць яго штодня.Калі гэта, што я ўжо сказаў ? дрэннага я не магу сказаць больш. І есць шмат выпадкаў, як гэтыя, і cio? кажуць, што яны зрабілі абнаўленняў да ecu, і што тады ? туды добра. Гэта l?я чытаў у сеткі. Праўда ці хлусня?
Таму, каб адказаць на іх, не ? нават не адказ. Л?ен дэмантаваны механік, усе было падключана правільна, усе масы, акрамя таго, што знешні all корпусе ecu, калі вы маеце на ўвазе гэта?
2 дыягностыкі не адказвае мне. Я спрабаваў з delphi, і з Гутман арыгінал( ? pi? выкарыстоўваецца ў германіі),тое ж самае,не адказвае. Я бачыў толькі адзін раз'ем, 3-полюсный, прама за рухавіком. Калі есць іншыя, я не ведаю, я паглядзеў на "p"? усе.Затым, маючы ўжо? 2 marea weekend, але з obd, я не выявіў сябе ў замяшанні.
3 ?
4 сігнальная лямпа ўпырску загараецца і пры націску на педаль адключаецца.Рэагуе на педаль. Але мы не codecard.
не ведаю, што рабіць. Купіць камплект? Я scodifica? Л?аўтамабілі і 97. Я быў бы рады зрабіць дыягностыку, але не ідзе. St? ідзем па інтуіцыі. Таксама, чаму? есць шмат выпадкаў, мабыць.
yes, але не ес трэба отпаять, як правіла, у гняздзе ціск
Калі вы не памыляецеся ніколі не азначае, што вы не вырашаючы праблему сапраўды цяжка. І тое, і сур'езная памыляюся
* перавышэнне хуткасці, без отпаяйте ? зручна ;-) хто-то пу? размясціць файл, і я спрабую напісаць што-то новае, а затым я бачу, што вы пу? зрабіць такім чынам.
файл у базу дадзеных
ok,ne far? выкарыстанне.дзякуй
Аўтамабіль прыводзіцца ў рух.Я хацеў бы падзякаваць усім тым, хто дапамагаў мне і штурхнуў наперад. Файл "перавышэнне хуткасці" працаваў,асаблівая падзяка.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 07-04-2014 да 18:37
Вы на імгненне я бачу : http://www.professionalchiptuning.ne...8&d=1396007310
так, добра?
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 07-04-2014 да 18:37