Дзіўна, разам з v54 мне далі папку soft не ўсталеўваць... проста запусціце exe-файл.
Дзіўна, разам з v54 мне далі папку soft не ўсталеўваць... проста запусціце exe-файл.
напрыклад, былі рэалізаваны блокі ў багажніку mitsubishi тып эбу абмен smart зроблена месяц таму!!!!
і нават у tricore дададзеныя блокі кіравання тыпу freemont!!!!!
і іншыя блокі кіравання, якія з 53 вы робіце ў boot і з 54 у паслядоўны я іх абодвух, і я кажу вам, што есць адрозненні
Улічваючы незлічоныя аб'явы і кошты розныя, гэты пеўнік вы можаце? ведаць, ад пі? эксперты што трэба праверыць, каб атрымаць добры прадукт? Ці ўсе роўныя? Дзякуй
я тэстар? адзін кароткі і выдатнае якасць.....вам з гэтым справіцца? ведаць.....
Прывітанне Frantik , пытанне быў для мяне некалькі perplessit?, я не сумняваюся ў вашай шчырасці? але не трэба размяшчаць дакументы, якія затым можна таксама спампаваць з афіцыйнага сайта, tprot 08-10 ? у тым ліку і ў v53, магчыма, ваш можа быць 12/2012 замест 09/2012......
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 22-04-2014 да 10:25
Прывітанне, я табе адказаў, чаму? я бачыла, што ты tool ori, і некалькі маіх сяброў tool ori-ці падчас update абнаўляюцца, таксама дакументы, у любым выпадку, калі ваш файл exe ? 4,12 або 4,15 Mb верагодна, што ў вас есць 12/2012 ўсе, што на экране sw не сыходзіць 2013....калі ? так у вас есць прычына, Вы.....
я магу толькі сказаць вам, што я ўзяў у кіеве (украіна) асабіста, праз свайго зяця, што і іх, калі я пайшоў, каб знайсці маіх бацькоў