Старонка 3 з 16 PrimaПерад 1234513 ... АпошняеUltima
Вынікі 21-30 з 159

Абмеркаванне: info пеўнік v54

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Дзіўна, разам з v54 мне далі папку soft не ўсталеўваць... проста запусціце exe-файл.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    напрыклад, былі рэалізаваны блокі ў багажніку mitsubishi тып эбу абмен smart зроблена месяц таму!!!!

і нават у tricore дададзеныя блокі кіравання тыпу freemont!!!!!
    і іншыя блокі кіравання, якія з 53 вы робіце ў boot і з 54 у паслядоўны я іх абодвух, і я кажу вам, што есць адрозненні
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Улічваючы незлічоныя аб'явы і кошты розныя, гэты пеўнік вы можаце? ведаць, ад пі? эксперты што трэба праверыць, каб атрымаць добры прадукт? Ці ўсе роўныя? Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    я тэстар? адзін кароткі і выдатнае якасць.....вам з гэтым справіцца? ведаць.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне Frantik , пытанне быў для мяне некалькі perplessit?, я не сумняваюся ў вашай шчырасці? але не трэба размяшчаць дакументы, якія затым можна таксама спампаваць з афіцыйнага сайта, tprot 08-10 ? у тым ліку і ў v53, магчыма, ваш можа быць 12/2012 замест 09/2012......

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    Прывітанне Frantik , пытанне быў для мяне некалькі perplessit?, я не сумняваюся ў вашай шчырасці? але не трэба размяшчаць дакументы, якія затым можна таксама спампаваць з афіцыйнага сайта, tprot 08-10 ? у тым ліку і ў v53, магчыма, ваш можа быць 12/2012 замест 09/2012......
    Калі вы мне скажыце, як іх загрузіць з афіцыйнага сайта, каб зрабіць мне прыемна і таму, што ад іх загрузіце ў спіс, але не дакументы

аднак, робячы абмен на смарт і, гледзячы на update афіцыйны вэб-сайт павінен быць абноўлены да 04/13
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 22-04-2014 да 10:25

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў frantik3 Visualizza Messaggio
    аднак, робячы абмен на смарт і, гледзячы на update афіцыйны вэб-сайт павінен быць абноўлены да 04/13
    Прывітанне, я табе адказаў, чаму? я бачыла, што ты tool ori, і некалькі маіх сяброў tool ori-ці падчас update абнаўляюцца, таксама дакументы, у любым выпадку, калі ваш файл exe ? 4,12 або 4,15 Mb верагодна, што ў вас есць 12/2012 ўсе, што на экране sw не сыходзіць 2013....калі ? так у вас есць прычына, Вы.....

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    Экран колеру праграмнае забеспячэнне з eobd 2013 адрозніваецца ад іншых экранаў, каляровы

Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    Прывітанне, я табе адказаў, чаму? я бачыла, што ты tool ori, і некалькі маіх сяброў tool ori-ці падчас update абнаўляюцца, таксама дакументы, у любым выпадку, калі ваш файл exe ? 4,12 або 4,15 Mb верагодна, што ў вас есць 12/2012 ўсе, што на экране sw не сыходзіць 2013....калі ? так у вас есць прычына, Вы.....
    інструменты першапачаткова я прадаў, цяпер у мяне іншыя інструменты, арыгінальныя, але не певень
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 22-04-2014 да 10:26

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў frantik3 Visualizza Messaggio
    Экран колеру праграмнае забеспячэнне з eobd 2013 адрозніваецца ад іншых экранаў, каляровы
    Тады вы маеце рацыю, да Вас, вы сярод некалькіх, каб гэты інструмент хто будзе сярод гэтых рэчаў, вы адкуль...

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    я магу толькі сказаць вам, што я ўзяў у кіеве (украіна) асабіста, праз свайго зяця, што і іх, калі я пайшоў, каб знайсці маіх бацькоў

Старонка 3 з 16 PrimaПерад 1234513 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •