прывітанне ducati83 калі вы хочаце info мне можна звярнуцца, калі вы хочаце,я знаходзіцеся на вэб-старонкі на facebook, таксама skype
прывітанне ducati83 калі вы хочаце info мне можна звярнуцца, калі вы хочаце,я знаходзіцеся на вэб-старонкі на facebook, таксама skype
няма, пакіньце яго ў спакоі, што тут разумеюць, і я не хацеў бы прайсці няправільна....вядома, у іх свае правілы, і мы павінны выконваць....будзе вельмі моцна@? фірма, якая вырабляе інструмент арыгінальны толькі.....
хлопцы, можа быць, як для мадэратараў, не вельмі ясна, мяне цікавіць, ці есць інфармацыя для арыгінальны, не клон...
афіцыйная версія з поўным наборам розных інтэрфейсаў і кабеляў складае каля 30 тысяч еўра, але я кажу аб поўнай канфігурацыі, у якім есць усе, (кадзіроўкі, ключы ,пульты,иммо, актывацыі і адключэння кампанентаў рухавіка ,калибровок,дыягностыка ,flash ..... ты робіш, нават кава'я не ведаю, калі вы можаце размясціць...... я іх прайс-ліст у руках
так, але я не думаю, есць інтэрфейсы, якія робяць адны і тыя ж рэчы......калі ўзяць яшчэ адзін, каб зрабіць immo dash eeprom....і г.д. і да т.п...
пост выцер,асабістыя рэчы і есць наша ***** дзе, калі reputiamo варта, мы адказваем у адваротным выпадку-няма што тычыцца прайс-лістоў іншых кампаній, мы не будзем тут паказваць.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
прашу прабачэння,у любым выпадку я аддаю перавагу abrites да marelli ,я думаю, што больш поўнае, як інструмент
Тыя, хто мяне дзе-info на выкарыстанне ?
Чаму? калі я раблю scodifica я ад гэтай памылкі ;
Аперацыя не ўдалася invalid Key", што гэта значыць?
значыць, ключ не дзейнічае,вы бачыце, што ен просіць код доступу....
існуе спіс аўтамабіляў, якія з immo off можна зрабіць
вы ведаеце, калі le59f ў scodifica
мне будзе цікава і peugeot fiat
Апошні раз рэдагавалася Backgroop; 24-05-2014 да 18:55