мне і выпадкова на bmw 535 аналагічная праблема і была карта, якая была трохі цягі і аўтаматычнай скрынкі перадач, што воск нейкі пакет муфты, што не стаяў, а хадзіў у recoveri для праблем,, што на абмен
мне і выпадкова на bmw 535 аналагічная праблема і была карта, якая была трохі цягі і аўтаматычнай скрынкі перадач, што воск нейкі пакет муфты, што не стаяў, а хадзіў у recoveri для праблем,, што на абмен
праблема ? выпраўленая перарабіць абмежавальнікі крутоўнага моманту на карце.
верагодна, адзін з іх, не ? быў узняты дастаткова, і прыехалі ў 150kn/span запаліў лямпу і аўтамабіль, вы крок
я для тэсту іх у мяне выраслі ўсе 30%, і праблема ? зніклі.
мне б хацелася паспрабаваць іх усе, адзін за адным, каб зразумець, якая была абмежавальнікам сволач, але ў мяне была магчымасць, чаму? кліент ? прыйшоў браць машыну
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
там я ўзяў!?... калі не было перадач, магчыма, не здарылася б
gi?, я таксама так думаю!
хлопцы, я riallaccio у гэты пост, каб праблема ідэнтычная апісанай, аўтамабіль ? mercedes c220 cdi 2008 года 170cv delphi dcm 3.2 ? быў сопоставлен, але больш 2800 абаротаў завісае і ідзе ў recovery, індыкатар esp гарыць, а на вк-дысплеі, акрамя таго, перш чым супаставіць не мог паставіць дыягназ з autocom, а цяпер я не магу зрабіць больш? нічога, вы ведаеце, што на пу? быць?
пісанне ? паспяхова? кантрольныя сумы ўсе ок?
усе ок, машына штурхае моцны да 2800, то майце пад мае некаторы сумнеў, а затым выразаць стрэл і таму 80kmh, калі выключыце і зноў уключыце назад усе нармальна
вось файлы, хлопцы, я спадзяюся вырашыць з вашай дапамогайDesktop.rar
падкажыце, а што было autocom не працуе, і не карту да impedigli доступ да unit?, я не разумею, чаму, чаму? delphi да гэтага часу ў 2013.3 працуе выдатна выходзіць усюды