-
-
Я не магу зразумець, чаму так? харчаванне інжэктара, і заўседы 1 вольт
-
Але на цыліндрах, якія добра працуюць, колькі v. знаходзіцеся? Вы павінны знайсці з машыны на матацыкл каля 18 -20 вольт . Калі на фарсункі не працуюць, не знаходзіцеся гэтых вольт і continuit? праводкі і ок ідзе, упэўнены на цэнтральнай
-
18-20 вольт ? абсалютна немагчыма. фарсункі працуюць або на 5 вольт або на 12
-
Вам не давядзецца ўбачыць, фарсунак common rail, як тыя, на бензін, дзе ў вас есць 12volts ў comume і comamdo ў масы, што робіць адкрыцця фарсункі. У сучасных дызель ціск у гульню, multi ін'екцыі для цыкла патрабуецца каманда больш энергічным, так як напруга, якое, як счет.это таму, што кожнай фарсункі павінен мець яго ланцуга кіравання, што і ў стане давесці напружанне да 80volts я спадзяюся, што ясна
-
Прывітанне ўсім,я аднаўлю ,я прынес эбу спецыяліста ,як я ведаю, што пі? я аднаўлю.
-
выбачайце, але ад сыстэмы 12 вольт, максімум 14 рухавіку, як гэта робяць, напрыклад, выйсці 80 вольт?
я на маім турба-дызель я вымераў напружанне да фарсунак ? 12 вольт, так і з рухавіком, як мінімум, што пры поўнай нагрузцы; і c'? станоўчы пад карціну
агульнай для ўсіх чатырох, і каманда негатыўнае, што ecu пераключэнне фарсунак.
? ціск ж паліва, што дапамагае адкрываць фарсункі, электрамагнітны клапан, да якога ідзе ўстаўлена ў разетку ? просты магніт, каб падняць іголку
закрыцце ў верхняй і адкрыць адтуліны
-
Добры дзень, я спрабую растлумачыць, трохі ,то сістэма ў бензін і іншае c'? пазітыўны і негатыўны радкі.замест таго, для дызельных і іншае есць ад чатырох да пяці ўпырску дызельнага паліва, і, такім чынам, эбу павінен кіраваць розныя стратэгіі эксплуатацыі для 80 вольт служаць для адкрыцця і падтрымання інжэктара.я спадзяюся, што добра патлумачыў.
-
І праўда, што цэнтр працуе на 12volts але і ў яго межах есць comdensatori, якія зараджаюцца да 80 вольт. Думаеце, што um п'езаэлектрычны інжэктар працуе з 150 -170 раз і 10ah я спадзяюся, што d' дапамога
-
Прывітанне ўсім.вы падкажыце, а спецыяліст мне даў блок кіравання перапрацаваны, каб? я не разумею, чаму? мне гэты анэкдот,калі ен прыведзены ў рух, і гульню адразу ж? два,я сабраў інжэктар звонку, і я бачыў, што spruzzava,я паспрабаваў яшчэ раз і не пырскае-й? цяпер есць дзве памылкі актыўныя P1403 ціск газаў рэцыркуляцыі? невядомы P1057 і eobd не рэгіструе памылак.
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума