Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 49

Абмеркаванне: Карту giulietta 1.6 jtdm 105л.с.

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127
    Я цябе, напрыклад, разглядаючы свой файл, то есць карэктаваць абмежавальнікі. У карце на гэты файл у вас есць значэнні, выражаныя ў mbar, як я табе казаў. Я паведаміў павялічылася на 0,2 бара, каб зрабіць вас бачыць.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    86
    Citazione Першапачаткова Напісаў yannsaba Visualizza Messaggio
    Я цябе, напрыклад, разглядаючы свой файл, то есць карэктаваць абмежавальнікі. У карце на гэты файл у вас есць значэнні, выражаныя ў mbar, як я табе казаў. Я паведаміў павялічылася на 0,2 бара, каб зрабіць вас бачыць.
    Я не магу глядзець ўкладанні ва ўсякім выпадку, калі x, напрыклад, да 2000 абаротаў пры нагрузцы 50% у мяне ціск 1850mbar, павелічэнне на 200 пунктаў, як у прыкладзе, які вы мне зрабілі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127
    Паглядзіце, што часта ? адлюстроўвае значэнне ў мм рт сл+атмасферны ціск, а затым, калі гэта значэнне прыбраць каля 1 бар у вас зададзены ціск у мэта. Ідзе скарэкціравана адпаведным абмежавальнікам, што ? тое, што прыносіць у recovery. Звярніце ўвагу на абмежаванне фізічнай турбіны ? у пачатку накачкі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127
    карты педаль, калі не чапаць таймінгі turbo розныя абмежавальнікі etc... гаворка ? менш агульны, як ты падвеў вас, і кожны кіравання робіць гісторыю ў s?. Развагі на турбо ? правільна. Калі дадаць акуляры дадаць мбар, так што калі ў 1850 пакладзеце 200 ачкоў ў вас 2050 зрабіце адпаведныя вылікі і ў вас значэнне ў бар, мне здаецца, што даволі элементарныя. Інакш, для іншых карт, дзе есць фактары пераўтварэнні p? pi? упартыя зразумець з першага погляду. У дачыненні да нас? выконвайце абмеркаванне, якое развіваецца ў гэтым стаўленні.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    86
    карты педаль, калі не чапаць таймінгі turbo розныя абмежавальнікі etc... гаворка ? менш агульны, як ты падвеў вас, і кожны кіравання робіць гісторыю ў s?. Развагі на турбо ? правільна. Калі дадаць акуляры дадаць мбар, так што калі ў 1850 пакладзеце 200 ачкоў ў вас 2050 зрабіце адпаведныя вылікі і ў вас значэнне ў бар, мне здаецца, што даволі элементарныя. Інакш, для іншых карт, дзе есць фактары пераўтварэнні p? pi? упартыя зразумець з першага погляду. У дачыненні да нас? выконвайце абмеркаванне, якое развіваецца ў гэтым стаўленні.
    А затым проста павялічыць толькі карту педалі? Што-то каштоўнасць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    86
    X што тычыцца duty cycle ад egr, значэнне cos? клапан павінен заставацца закрытым правільна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Macchinista
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Па-мойму на EDC16 cos? не добра. Здаецца, больш? есць сістэмы рэцыркуляцыі ог-off для EDC 15. Паспрабуйце пашукаць qu? на форуме, EGR off EDC16 і паглядзець, калі вы знойдзеце што-то іншае.
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127
    На egr ідзе, зробленае біт кіравання на форуме, у розных дыскусій знайшлі прыкладаў..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    На egr ідзе, зробленае біт кіравання на форуме, у розных дыскусій знайшлі прыкладаў..
    прыклады, не можа бачыць іх.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    86
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    прыклады, не можа бачыць іх.
    Я пачаў чытаць розныя дыскусіі, вы не можаце зразумець, гэтак жа, як гэта зрабіць?

Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •