Я цябе, напрыклад, разглядаючы свой файл, то есць карэктаваць абмежавальнікі. У карце на гэты файл у вас есць значэнні, выражаныя ў mbar, як я табе казаў. Я паведаміў павялічылася на 0,2 бара, каб зрабіць вас бачыць.
Я цябе, напрыклад, разглядаючы свой файл, то есць карэктаваць абмежавальнікі. У карце на гэты файл у вас есць значэнні, выражаныя ў mbar, як я табе казаў. Я паведаміў павялічылася на 0,2 бара, каб зрабіць вас бачыць.
Паглядзіце, што часта ? адлюстроўвае значэнне ў мм рт сл+атмасферны ціск, а затым, калі гэта значэнне прыбраць каля 1 бар у вас зададзены ціск у мэта. Ідзе скарэкціравана адпаведным абмежавальнікам, што ? тое, што прыносіць у recovery. Звярніце ўвагу на абмежаванне фізічнай турбіны ? у пачатку накачкі.
карты педаль, калі не чапаць таймінгі turbo розныя абмежавальнікі etc... гаворка ? менш агульны, як ты падвеў вас, і кожны кіравання робіць гісторыю ў s?. Развагі на турбо ? правільна. Калі дадаць акуляры дадаць мбар, так што калі ў 1850 пакладзеце 200 ачкоў ў вас 2050 зрабіце адпаведныя вылікі і ў вас значэнне ў бар, мне здаецца, што даволі элементарныя. Інакш, для іншых карт, дзе есць фактары пераўтварэнні p? pi? упартыя зразумець з першага погляду. У дачыненні да нас? выконвайце абмеркаванне, якое развіваецца ў гэтым стаўленні.
X што тычыцца duty cycle ад egr, значэнне cos? клапан павінен заставацца закрытым правільна?
Па-мойму на EDC16 cos? не добра. Здаецца, больш? есць сістэмы рэцыркуляцыі ог-off для EDC 15. Паспрабуйце пашукаць qu? на форуме, EGR off EDC16 і паглядзець, калі вы знойдзеце што-то іншае.![]()
Ад матфея
На egr ідзе, зробленае біт кіравання на форуме, у розных дыскусій знайшлі прыкладаў..