Добры вечар усім,
Я павінен зрабіць иммо частковай або поўнай да IAW 16F panda 4x4 2005 года.
Я чытаў вакол, што існуе магчымасць зрабіць scodifica проста кармлення Ecu, і пакласці ў кароткі 2-кантактны
Хто-то ласкава вы ў стане прасьвятліць мяне на гэтую працэдуру?
Дзякуй
для таго, каб зрабіць 16 f ai патрэбен інтэрфейс, згаданы на першых старонках і dell спецыяльную праграмку v1exe
У 16 я разумею, вы scodifichino з файлам clock пісаў на M27c512 панны, якая замяняе арыгінал здабываецца з цокаля. Пры павароце рамкі на 30 секунд, выключыць з сеткі і зноў чып арыгінальны, і гульня зробленая. Памыляюся?
Вы я магу зрабіць, калі ад flesc, што ад мікра...я раблю з мікра-з энтузіястаў, інтэрфейс і праграма v1exe....у 16 усё назад, але 18 няма і я не разумею, чаму
Паўтараю, ты павінна прыняць M27c512 нам запісаць у файл гадзіны, якія лёгка знайсці ў сеткі. Нападаў ECU уключыце запальванне на працягу 30 секунд,адключыце эбу вяртанне памяці, як і арыгінальны аўтамабіль. Пераканайцеся, што памяць размешчана з цокаля або зварной на карце. У другім выпадку отпаяйте і праверце блок засцерагальнікаў. Вам трэба толькі праграміст тыпу УПА , Вілем, TL866.
пытанне...але m27c512 павінен быць новы ці можна замяніць яго?
у 27c512 яны над акном, каб ачысціць, а затым вы можаце перапісаць.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
прабачце, але ў мяне няма гатовага адказу, яго арыгінал можа быць і без акна ў гэтым выпадку не выдаліць і не перапісаць, мы павінны знайсці гэта ануляванне.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
дзякуй...вельмі зразумела цяпер