Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 40

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127
    Няма, майго ўмяшання не было пагрозлівым па адносінах да вам, не ведаю вас ? не прывык страляць на людзей у выпадку, калі яны добра захоўваюцца паведамленне c'? есць, па меншай меры, яны павінны растлумачыць усе. Але, можа быць ? толькі мая intepretazione няправільна...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    250
    сення я зрабіў некалькі часопісаў, але нічога ненармальнага...
    дызель, чыгуначны, карту педаль, прамежкавым, рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў(откл), масы паветра temp...
    адзінае, што ненармальна, што запытаны крутоўны момант з педалі не падымаецца абмежаванай smoke limitation і крутоўны момант restriction, што я думаю, ці не ? у вядзенні карту lim пара (у quato мае значэння самыя высокія ў карту). я павінен паспрабаваць падняць трохі больш, карту ўпырску, карэкцыі, па адрасе 1F90F8
    я прыкладаю лог

матылек пу? быць, што абмежаванні крутоўнага моманту? як гэта было на некаторых бензін? нават калі для? у prex застаецца фіксаванай да 2600 бар (1600)
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 09-03-2014 да 19:14

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127
    Матылек не абмяжоўвае нічога, у вашым выпадку, я, на жаль, я не магу спампаваць alleggati але не ? што ў вас праблемы толькі перабудовы фільтраў, магчыма ты прапусціў што-то..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    250
    нават карту Msport ж праблема...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127
    У тыя рэжымы, у якіх стогны праблема, як вы змаглі ўбачыць, што ціск турбо абаротаў??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Апошні крок мае ціск у магістралі rail амаль арыгінал і па мне ? лепш стары файл, так, каб часопіс не павінен перавышаць 1800 Бар у кожным выпадку.
    Я заяўляю, што не ведаю нічога edc17, але я думаю, што праблема можа быць абмежавальнік rail, што ен апошнія 2 калена выразаць, можа быць, у арыгінале вы не можаце дакрануцца да гэтых абласцях карту і не ў вас праблемы, паспрабуйце ўвасобіць іх у 1800

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    250
    франк, вы кажаце так? (гл. прымацаваны файл)
    з часопісаў ціск у чыгуначныя магістралі перавысіў 1800 бар
    RPM Rail Стар.
    3933 1800
    3933 1784
    4002 1808
    4048 1816
    4117 1816
    4186 1872

*леандра ціску turbo пастаяннае 1.6 а

замест таго, момант на выхадзе кала, пасля 3200 абаротаў у хвіліну, залежыць ад параметру, які, у дыягназу, прызначэнне крутоўны момант restriction, хоць з лім пара ў карту нашмат вышэй (але гэта ? іншая справа)
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    вы ідэальны, я паспрабаваў бы я так

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    250
    Ок паспрабуе? xo я не разумею чаму, ціск у магістралі rail, так і засталося, а высокае... без абрэзкі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127
    Але праблема ў цябе е? усе тыя крокі, якія вы адправілі qu???? Я, аднак, час overboost, я хацеў бы пакінулі арыгінальныя бачыў, што вы ўжо? неабходнае ціск. І на два кроку ў вас апускаецца, і абмежавальнікам крутоўнага моманту.

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •