я б сказаў, паглыбіць edc17 bmw, якія ствараюць...я ведаю, што мы soino 2 біт абмежаванне крутоўнага моманту...машына адрываецца, як толькі перавысіў 420 нм...
я б сказаў, паглыбіць edc17 bmw, якія ствараюць...я ведаю, што мы soino 2 біт абмежаванне крутоўнага моманту...машына адрываецца, як толькі перавысіў 420 нм...
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
на самай справе, мне таксама здавалася-й? пост, каб зразумець, як ен здымае egr у рэшце рэшт, чаму? не c'? нішто сапраўды,каб выявіць, нават каэфіцыенты аднолькавыя, і нават карты veeery падобныя...
прывітанне сябры... як заўседы, я не магу без загрузкі або прагляду малюнкаў?
на самай справе мая мэта была паспрабаваць патрапіць туды да закрыцця egr....магчыма, anvendo інфармацыя аб тым, як значэння egr..***** і працуе, і тое, што пайсці паглядзець на карту, каб адключыць кантроль...маей мэтай было б знайсці толькі...
я sentitio, што mod2 павінна быць ок... як-то я не спрабаваў, але...
цяпер я загружаю файл, каб убачыць, але я хацеў бы, што хто-то..калі, вядома, маецца...нам распавеў, што шукаць у файле edc17 тыпу vag, каб знайсці элементы кіравання egr...
не некалькі біт для перамяшчэння, але і розныя абмежавальнікі, што, напрыклад, на edc17 bmw 118d проста 320nm....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Есць шмат lim крутоўнага моманту, але я ведаю, есць svtq біт абмежаванне капіявання ў адно значэнне
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool: