так ? з іх то мы ведаем усе... ці амаль...
але вы ведаеце, чаму? вы можа спажываць менш?
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Чаму? высілак рухавіка памяншаецца вельмі шмат, і вы можаце выкарыстоўваць перадач самыя высокія pe хуткасць? самыя нізкія
я прашу прабачэння, але не ? дакладны адказ на змены, якія вы зрабілі...
Што вы маеце на ўвазе не дакладны адказ?
На самай справе, і я, адказваючы, а таксама дзе яны кажуць, што няма выходзіць, але ў рэальнасці? так, напрыклад, што фарсункі пырскаюць нафта бескарысна, але гэта не робіць чорны дым... тым не менш я спрабую яго супастаўленне з вашымі парадамі, і я бачу, як паводзіць сябе машына.... Падзякаваць ўсіх вас за дапамогу, якую mistate, даўшы..
гэта не павінны быць прафесарамі або менш...
гаворка ідзе аб сумлення зменаў...
і, перш за ўсе, адзін ? ****** дапамагчы так, як лічыць патрэбным...
калі няма, было б занадта легка адказаць на пытанні, якія сыпаліся з неба без намаганняў...
і не ? нават правільна, хто выдаткаваў грошы і час.... не лічачы таго, што ен адмяняе задавальненне, стварыць добры мод.
змены, як я табе сказаў...
на гэты раз, спрабуючы зразумець логіку ECU...
Апошні раз рэдагавалася alfajtd; 10-09-2012 ў 14:42
*alfajtd: дух гэтага форуму ? дапамагчы канкрэтныя парады, а не фразы, хай у met? як і ва ўсіх іншых, форум, цюнінг.
улічваючы, што ніхто не абавязвае нас дапамагаць іншым, калі мы хочам гэта зрабіць, давайце зробім гэта да канца, у адваротным выпадку ? лепш не рабіць гэтага.
сказаў, што есць?, я хацеў бы сказаць freddyecu, што калі 5 хрысціяне бачаць сваю карту і кажуць, што карту ? зроблена вельмі дрэнна, ? бессэнсоўна казаць, што машына ў парадку, і карту добра, у адваротным выпадку адказ будзе спантанным ? толькі адзін: калі машына ў парадку вочка cos?, мы ўсе рады за цябе
Апошні раз рэдагавалася magi1984; 10-09-2012 ў 16:25
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]