Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 22

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Трыест
    Паведамленні
    7

Праблема EGR fiat Bravo 1.6 mjet 2008 - Як паступіць?

Прывітанне ўсім, я хацеў спытацца, як паступіць з праблемай на маім fiat Bravo.
    Аўтамабіль ? 2008 года, 1.6 mjet 105Л.З з 110.000 Км.
    Прыблізна 90 000 Км я памяняў па гарантыі, клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог (новы арыгінальны) чаму? я ? давялося два разы, што кантрольная лямпа рухавіка гарыць, з часопісаў быў выдзелены праблема на клапан, і тады мне ? была заменена.
    Некалькі дзен таму, пасля паездкі прыкладна 500 км, так ? зноў лямпа, і я атрымаў амаль адразу ж адчуванне "адсутнасць" магутнасці ад рухавіка. На практыцы я мог паскорыць, як я хацеў, і даць газ, што машына не сліной абаротаў і не пайшоў далей!
    Я выключыў і зноў, і машына аднавіла працу рэгулярна. Я ? здарылася прыкладна праз 1 гадзіну адно і тое ж. Нарэшце, я працягнуў паездку яшчэ на 500 км сігнальная лямпа рухавіка гарыць, але без праблем.

Сення раніцай у мяне падлучаны да obd, і я прыкладаю вынік...Я заяўляю, што я выкарыстоўваю аўтамабіль і шпіен ? не гарыць.

P0489 EGR control Valve | No signal
    P0487 EGR Valve position | Signal high
    P0488 EGR Valve position | Signal low

Што вы мне параіце?
    1) Вярнуцца ў FIAT і паўторна запытаць змяненне EGR?
    2) Не хвалявацца, праблемы і прыпісваць прычыну, магчыма, на дызельнае паліва "бруду" ? На самай справе я зрабіў поўны аўтамат у сельскай мясцовасці...
    3) У multiecuscan я знайшоў функцыю пад назвай "EGR абменнік exclusion valve"? Што ен робіць? Варта выключыць працы EGR?
    4) На маей старой 147 я затрымаўся з пласцінай у EGR, што вы можаце? зрабіць на гэта?
    5) Я чытаў, што вы можаце? выдаліць EGR адлюстравання...я магу гэта зрабіць, я з маім тб (я думаю, што K-Line can - сіні колер купіў на ebay даўно)

Дзякуй усім, хто мне адкажа!

Valve position low.jpg
    EGR Valve control.jpg
    Valve position high.jpg
    INFO Centralina.jpg
    EGR Exchanger.jpg

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    Калі ? на гарантыі, вярніце яе ў гэтую тэчку назад... каб гэта праверыць, выправіў,
    прапаную кожнаму спосаб зрабіць яго сваімі рукамі зачыніць першы трэнер у вашым раене, каб пазбегнуць праблем і непатрэбных выдаткаў.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    На гэтыя рухавікі можна мяняць колькі заўгодна клапанаў egr, у вас заўседы будзе такая ж праблема, між тым, факты замены клапана рэцыркуляцыі па гарантыі, праблема ў тым, што гэтая сістэма рэцыркуляцыі выхлапных газаў dellorto на гэтыя аўтамабілі, мае пэўную прылада цеплаабменніка, які мае функцыю ахладжэння выхлапных газаў, уведзеных у калектар, так cristallizzarli і не даць ім атакаваць ў паветравод ўсмоктвання, але здараецца, што на фланец металічны, дзе падпірае клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог адбываецца дэфармацыя, што робіць пераключэння выхлапных газаў непасрэдна ў калектар, і паветра халодны калектар, які падымаецца ад турбо кампрэсара ўнутры сістэмы цеплаабменнік, астуджаючы занадта шмат выхлапных газаў і іх крышталізавацца непасрэдна ўнутры дзеянні цеплаабменніка і на шток клапана, прымушаючы іх зацвярдзець, як бетон, блакуючы клапан, які, у сваю чаргу, сілы на глист ўнутры клапана, руйнуючы іх.
    мой савет ? замяніць усю сістэму цеплаабменніка, калі аўтамабіль ? па гарантыі вы зможаце зрабіць гэта ціха, або замяніць клапан egr, які ў вас усталяваны ў гарантыі і ліквідацыі кіравання эбу рухавіка, і вы ніколі не будзеце больш? праблемы
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    На гэтыя рухавікі можна мяняць колькі заўгодна клапанаў egr, у вас заўседы будзе такая ж праблема, між тым, факты замены клапана рэцыркуляцыі па гарантыі, праблема ў тым, што гэтая сістэма рэцыркуляцыі выхлапных газаў dellorto на гэтыя аўтамабілі, мае пэўную прылада цеплаабменніка, які мае функцыю ахладжэння выхлапных газаў, уведзеных у калектар, так cristallizzarli і не даць ім атакаваць ў паветравод ўсмоктвання, але здараецца, што на фланец металічны, дзе падпірае клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог адбываецца дэфармацыя, што робіць пераключэння выхлапных газаў непасрэдна ў калектар, і паветра халодны калектар, які падымаецца ад турбо кампрэсара ўнутры сістэмы цеплаабменнік, астуджаючы занадта шмат выхлапных газаў і іх крышталізавацца непасрэдна ўнутры дзеянні цеплаабменніка і на шток клапана, прымушаючы іх зацвярдзець, як бетон, блакуючы клапан, які, у сваю чаргу, сілы на глист ўнутры клапана, руйнуючы іх.
    мой савет ? замяніць усю сістэму цеплаабменніка, калі аўтамабіль ? па гарантыі вы зможаце зрабіць гэта ціха, або замяніць клапан egr, які ў вас усталяваны ў гарантыі і ліквідацыі кіравання эбу рухавіка, і вы ніколі не будзеце больш? праблемы
    concordo.se не мяняюць па гарантыі недахоп выключыць з ecu і горы flancia.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Трыест
    Паведамленні
    7
    Дзякуй усім за інфармацыю...

ці ведаеце вы адказаць мне на пытанне multiecuscan на "EGR абменнік exclusion valve"? працуе? мне замыкае клапан і, такім чынам, не павінен мець іп? праблемы?

Калі я не гатовы прымусіць мяне змяніць адлюстраванне, магу я паспрабаваць ? што кабель трэба купляць?

Дзякуй
    Паміж

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127
    А) p? не выкарыстанне multiecuscan, але я не памятаю гэтай функцыі ад вас згадваецца. У любым выпадку, вам варта звярнуцца да каму-то на сектары, чаму? хоць і праўда, што ваш аўтамабіль мантуе edc16 ? цалкам магчыма з якой-то інтэрфейс, эканамічнай, у выпадку праблем, заўседы за вуглом, вы ніяк не зможаце яго аднавіць. Калі вы можаце прачытаць, я думаю, што ніхто з negher? руку за выключэньне.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Трыест
    Паведамленні
    7
    Я спрабаваў сення раніцай, але, пераканаўшыся, то параметры ў egr выходзіць заўседы ў працы....
    Вы можаце даць мне дзве прамыя на, што кабель купіць, каб паспрабаваць, каб я змены (зразумела, з вашай падтрымкай)?

Дзякуй усім!!!!

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    вы павінны выдаткаваць, каб заставацца traquillo, па крайняй меры, 150 еўра... *****...

або перайдзіце ў свой механік даверу і спытаць, калі ведаеце нейкі трэнер...
    або, калі c'? хто-то на форуме, што ? з вамі...

калі няма пасылаю **** адміністратарам, што вас proporanno іх абсталяванне...
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 20-02-2014 да 21:53

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў alfajtd Visualizza Messaggio
    вы павінны выдаткаваць, каб заставацца traquillo, па крайняй меры, 150 еўра... *****...

або перайдзіце ў свой механік даверу і спытаць, калі ведаеце нейкі трэнер...
    або, калі c'? хто-то на форуме, што ? з вамі...

калі няма пасылаю **** адміністратарам, што вас proporanno іх абсталяванне...
    я настойліва рэкамендую вам даць яму прачытаць правілы.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    Citazione Першапачаткова Напісаў leandro89 Visualizza Messaggio
    я настойліва рэкамендую вам даць яму прачытаць правілы.
    паміж тым, у мяне не паказана, хто і што... але лініі універсальны...
    другі, як мадэратар факты ездзіць лепш у форуме.. тое, што c'? хто паказвае таксама імя...
    як, напрыклад? таксама ў продаж аб'явы....

Прывітанне і добрую працу..

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •