Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі 21-24 24 -

Прагляду " Гібрыд"

не, пастой, nolaru, я таксама ложак 2 MSV70 на 325i і 330i, але ў абодвух выпадках ўкараняе сябе ў 30 ці 40% у запісу..
    не рэкамендую вам напісаць яе...вы можаце зрабіць гэта з класічнай bdm 100...dissaldando 2 pin son зварныя ад нараджэння

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    23
    Citazione Першапачаткова Напісаў fire Visualizza Messaggio
    не, пастой, nolaru, я таксама ложак 2 MSV70 на 325i і 330i, але ў абодвух выпадках ўкараняе сябе ў 30 ці 40% у запісу..
    не рэкамендую вам напісаць яе...вы можаце зрабіць гэта з класічнай bdm 100...dissaldando 2 pin son зварныя ад нараджэння
    *******... дзякуй за параду. Bdm 100, я павінен яшчэ купіць. Я толькі пеўнік v54. Скажыце мне, калі ласка, калі ўдалося палепшыць карты для msv70? Калі так, то растлумачце мне ў дэталях, што вы закранулі? Будучы атмасферны рухавік усе кажуць, што гэта і бескарысна. Але мне трэба павялічыць крутоўны момант з нізкіх абаротаў, а не магутнасць. Я ўсяго 218 л. с., які мае фабрыкі.

Сіям-OT, аднак, можа быць ? лепш адкрыць іншую дыскусію аб

калі ў вас есць v54), які таксама з'яўляецца bdm , вы можаце праверыць у PDF Пеўня, калі вось схемы для падлучэння да MSV70....
    крокам пацвердзяць, на мой погляд, да 10cv... на 330i e90 розніца ? адчувала сябе сказаць..карацей, 5-я перадача, здаецца 4-га...p? павышае...ясна, што не мае нічога агульнага з 30cv, заробленыя на 330d, каб сказаць. Але я магу сказаць, што 10cv на 330d усе адчуваеш значна менш, чым 10cv на атмасфернае бензін.

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •