Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі 21-23-23 -

Абмеркаванне: Погляд Карту Audi 2.0 140cv

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў puntospeed1.3 Visualizza Messaggio
    карту ад 40 і больш градусаў duration.
    загадзя soi НЕ крануў.
    значэння завоблачныя lim момант каля 7000, лічылі мг, у той час як і пара, і не трэба ісці далей, 405nm, калі вы робіце карту падмануў, так як не ? быў закрануты карту iq-НМ. і таму lim дыму не мае сэнсу, яго каштоўнасці.
    Не сказаў, што стрэлы зрабілі гэта такім чынам, абмежавальнік крутоўнага моманту,
    машына ідзе, але!' се дызель, даў добрае.
    у рэшце рэшт ? карта падмануў зроблена дрэнна, можа, сапраўды, ен, безумоўна, тэмпература egt высокія з тым ціскам да 4000 абаротаў 20? пасля вмт.
    Ідэальна, гэта тое, што я хацеў пачуць, абмежавальнік крутоўнага моманту, на мой погляд, і "перабольшаныя" і рызыку дэфармацыі выпускных калектараў для празмернага і repentine тэмператур, у сувязі з дызель..
    на мой погляд, яны робяць пі? шкоду, які карысна..
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    вы, але, калі панізьце да 4050 нм , не мяняецца нічога.
    значэння ўпырску паліва, якія робяць іх розніца, чаму ? карта падманулі, яны высокія, і дадзеных
    таксама ў ін'екцый менш, не ведаю, твар дым м, думаю, так, у мяне 4000 аб. есць больш за 40? тэрмін. загадзя арыгінальныя 20?. і карту, што ecm называецца map2 так як ен загадзя soi, закон толькі ад 5000 абаротаў.
    вы можаце таксама зрабіць карту ў 40? тэрмін, але вы павінны мець, па меншай меры, пахіл і працаваць на загадзя.
    на 36 - 38 градусаў аўтамабіль у пытанне ўжо ходзіць.
    паўтараю, машына можа таксама ісці добра, але з меншым матэрыял і самыя вялікія памеры ідзе лепш. я не ведаю, якія гэтыя радкі 8192.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di chiptuning.cro
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Харватыя
    Паведамленні
    157
    Citazione Першапачаткова Напісаў puntospeed1.3 Visualizza Messaggio
    я не ведаю, якія гэтыя радкі 8192.
    Alora, абмежавальнік паднялі да 5500 абаротаў, і гэтыя радкі, 8192, больш у адрас DE276 alzzato 8260 dec (20000>28260), павінны быць для эфекту папкорна ці я памыляюся, таму што высока за межамі карты "стандарт" я не бачу...

Хто-небудзь ведае што-то аб гэтым?

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •