Прабачце мае невуцтва, У збіраецеся ? Праблема не адкрыць co тон цеплы край, і вы адкрываеце, ці што ? цуд (але будзьце ўважлівыя), яго праблема і тым, што не мае сродкаў, і, калі ен пашкоджаны ў e2p з флэш-nn робіць нас нічога
каб зрабіць абедзве працы патрэбен windows,так як не ? упэўнены, што праблема стаіць на eeprom, я б сказаў, пісаць flasch чытаць bdm (поўны файл)ў паслядоўны, калі праблема застаецца, то вы пройдзеце усе адкрыцця ecu,scodifica parzialle eeprom (ад bakup знайшоў у сеткі), і я думаю, што пасля таго, як праблема вырашана, калі яшчэ паўторыцца, вы ідзяце да зрабіў замену памяці.
Да ідзе ў Александрыі, так што, калі хто-небудзь мне ўдасца правесці флэш-чытаць BDM, я мог бы паспрабаваць перапісаць яго з дапамогай майго 1250 або MPPS ў БД? Я абмяркуйце запісу паслядоўнага, мне растлумачыце, што вы маеце на ўвазе? І тое, што я зрабіў да гэтага часу ад разеткі дыягназ з маім 1250? Illuminatemi
Спачатку я напісаў, што мой сябар, які мае MPPS было, як чытаць па BDM, я думаў, што там быў нейкі адаптар, нават, чаму? да заўтра я не магу прайсці да яго і паглядзець, што ен у ****llo кабеляў. У любым выпадку, калі я не магу займець чытача BDM, я ўбачыў, што знаходзіцца ў кошты цалкам чалавечыя, я не ведаю, калі ? містыфікацыяй, але яны казалі, BDM100, аддаю перавагу рабіць гэта інвестыцыі.
аднак, калі вы перакруцілі serial eprom не вырашае чытаеце bdm і перапрашыўкі павінен шукаць serial eprom scodifica частковай і перапісвае, і вы перакадавання усе, калі трэба, я ў рэгіене
я думаю гэта блок кіравання
прымацаваны файл чытаць з cmd, але серыйны нумар не bdm б аднавілі свой
файл ori выдалены
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 01-02-2014 да 12:39
Дзякуй Frantik, у файлах, якія ты мне адправіў на практыцы, што спроба я мог зрабіць? Перапісаць яго, але што гэта інструмент, і як?
У выпадку, калі аднавіць мой мне сілы, каб прачытаць яе цалкам з дапамогай інструмента тыпу BDM100?
Я параўнаў файл з майго арыгінала, які я чытаў з 1250, але па-рознаму, ? чаму? ? ложак у 2-рознаму? Таксама дзякуй за вашу даступнасць?, мы не вельмі далека і терр? справа ў разгляд.
PS Калі мне трэба, каб не парушаць правілы, прасіць? мадэратару спосаб з табой звязацца.
я не магу бачыць файлы ne ваш ne напісаў, але розніца павінна быць у пачатку файла, то ложак з cmd павінен быць поўны файл тое, што ты замест таго, тычыцца толькі кіравання рухавіком,вось чаму я кажу табе напісаць поўны файл.
атрымаць файл, які вы адправілі (2mb) і напісаць з гала або mpps ці v2 карацей кажучы, любое ў seriale.per мяне павінна вырашыць.
набытыя ў bdm100...
і робіш ты....
калі няма, напішыце мне ў ecu ў турыне і пішу я...
але не v? нават не перапісаўшы бд той жа файл, што вы пішаце?
але перароблены ў bdm то fiel вы не можаце не пісаць і поўны патрэбен bdm okkio, дзе атрымаць bdm 100, якія часам маюць тэлевізар з плоскім экранам назад і кінуць усе пасля