Старонка 3 з 9 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 82 21-30
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    Citazione Першапачаткова Напісаў GPoint Visualizza Messaggio
    Я не ведаю, кім пайсці ў маім раене, і шчыра хто-то ў нагу, даверу яго не ведаю, нават, шчыра кажучы, не ведаю нікога, хто б мне. Я спадзяюся, у якой-то дапамогі, p? у manualit? і часу (у мяне машына на працы і не хадзіць), мне не хапае, каб? я хацеў чытаць добра, каб не спрабаваць зрабіць іншых пашкоджанняў, нават калі я капуста пк, што я сапсаваў, калі б я ведаў, што вы б пасадзілі б ужо? знішчаны.

Але гэта scodifica, што ўключае ў сябе?
    пачакайце!давайце паглядзім, калі мы знаходзім таксама толькі flasch чытаць bdm,напішыце ў паслядоўны, і калі праблема захаваецца, то перайдзіце bdm.тыя, ecu, калі не адкрыты, палітыкі riskia рваць і пхб, таму што сіліконавая частка.гэта ? мой савет.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    153
    Прабачце мае невуцтва, У збіраецеся ? Праблема не адкрыць co тон цеплы край, і вы адкрываеце, ці што ? цуд (але будзьце ўважлівыя), яго праблема і тым, што не мае сродкаў, і, калі ен пашкоджаны ў e2p з флэш-nn робіць нас нічога

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    Citazione Першапачаткова Напісаў nox Visualizza Messaggio
    Прабачце мае невуцтва, У збіраецеся ? Праблема не адкрыць co тон цеплы край, і вы адкрываеце, ці што ? цуд (але будзьце ўважлівыя), яго праблема і тым, што не мае сродкаў, і, калі ен пашкоджаны ў e2p з флэш-nn робіць нас нічога
    каб зрабіць абедзве працы патрэбен windows,так як не ? упэўнены, што праблема стаіць на eeprom, я б сказаў, пісаць flasch чытаць bdm (поўны файл)ў паслядоўны, калі праблема застаецца, то вы пройдзеце усе адкрыцця ecu,scodifica parzialle eeprom (ад bakup знайшоў у сеткі), і я думаю, што пасля таго, як праблема вырашана, калі яшчэ паўторыцца, вы ідзяце да зрабіў замену памяці.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Да ідзе ў Александрыі, так што, калі хто-небудзь мне ўдасца правесці флэш-чытаць BDM, я мог бы паспрабаваць перапісаць яго з дапамогай майго 1250 або MPPS ў БД? Я абмяркуйце запісу паслядоўнага, мне растлумачыце, што вы маеце на ўвазе? І тое, што я зрабіў да гэтага часу ад разеткі дыягназ з маім 1250? Illuminatemi

Спачатку я напісаў, што мой сябар, які мае MPPS было, як чытаць па BDM, я думаў, што там быў нейкі адаптар, нават, чаму? да заўтра я не магу прайсці да яго і паглядзець, што ен у ****llo кабеляў. У любым выпадку, калі я не магу займець чытача BDM, я ўбачыў, што знаходзіцца ў кошты цалкам чалавечыя, я не ведаю, калі ? містыфікацыяй, але яны казалі, BDM100, аддаю перавагу рабіць гэта інвестыцыі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Пьячэнцу
    Паведамленні
    181
    пошта n? апаратнае і праграмнае забеспячэнне, каб мы маглі вам дапамагчы.........

Citazione Першапачаткова Напісаў alien78 Visualizza Messaggio
    пошта n? апаратнае і праграмнае забеспячэнне, каб мы маглі вам дапамагчы.........
    прабачце, я прапусціў старонку абмеркавання і cos? я не бачыў іх n? hw і sw былі ўжо размешчаны
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 01-02-2014 да 11:31

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    аднак, калі вы перакруцілі serial eprom не вырашае чытаеце bdm і перапрашыўкі павінен шукаць serial eprom scodifica частковай і перапісвае, і вы перакадавання усе, калі трэба, я ў рэгіене

я думаю гэта блок кіравання
    прымацаваны файл чытаць з cmd, але серыйны нумар не bdm б аднавілі свой

файл ori выдалены
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 01-02-2014 да 12:39

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў frantik3 Visualizza Messaggio
    я думаю гэта блок кіравання
    прымацаваны файл чытаць з cmd, але серыйны нумар не bdm б аднавілі свой
    Дзякуй Frantik, у файлах, якія ты мне адправіў на практыцы, што спроба я мог зрабіць? Перапісаць яго, але што гэта інструмент, і як?
    У выпадку, калі аднавіць мой мне сілы, каб прачытаць яе цалкам з дапамогай інструмента тыпу BDM100?

Я параўнаў файл з майго арыгінала, які я чытаў з 1250, але па-рознаму, ? чаму? ? ложак у 2-рознаму? Таксама дзякуй за вашу даступнасць?, мы не вельмі далека і терр? справа ў разгляд.

PS Калі мне трэба, каб не парушаць правілы, прасіць? мадэратару спосаб з табой звязацца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    Citazione Першапачаткова Напісаў GPoint Visualizza Messaggio
    Дзякуй Frantik, у файлах, якія ты мне адправіў на практыцы, што спроба я мог зрабіць? Перапісаць яго, але што гэта інструмент, і як?
    У выпадку, калі аднавіць мой мне сілы, каб прачытаць яе цалкам з дапамогай інструмента тыпу BDM100?

Я параўнаў файл з майго арыгінала, які я чытаў з 1250, але па-рознаму, ? чаму? ? ложак у 2-рознаму? Таксама дзякуй за вашу даступнасць?, мы не вельмі далека і терр? справа ў разгляд.

PS Калі мне трэба, каб не парушаць правілы, прасіць? мадэратару спосаб з табой звязацца.
    я не магу бачыць файлы ne ваш ne напісаў, але розніца павінна быць у пачатку файла, то ложак з cmd павінен быць поўны файл тое, што ты замест таго, тычыцца толькі кіравання рухавіком,вось чаму я кажу табе напісаць поўны файл.
    атрымаць файл, які вы адправілі (2mb) і напісаць з гала або mpps ці v2 карацей кажучы, любое ў seriale.per мяне павінна вырашыць.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    набытыя ў bdm100...
    і робіш ты....

калі няма, напішыце мне ў ecu ў турыне і пішу я...

але не v? нават не перапісаўшы бд той жа файл, што вы пішаце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    але перароблены ў bdm то fiel вы не можаце не пісаць і поўны патрэбен bdm okkio, дзе атрымаць bdm 100, якія часам маюць тэлевізар з плоскім экранам назад і кінуць усе пасля

Старонка 3 з 9 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •