Ціск паліва ў мяне, даў recoveri і памер у машыне...я думаю, я таксама да геаметрыі...recovery падае адразу ці застаецца да цы не выключыць?
Ціск паліва ў мяне, даў recoveri і памер у машыне...я думаю, я таксама да геаметрыі...recovery падае адразу ці застаецца да цы не выключыць?
Праблема ў тым, падтрымліваць хуткасць думкі вышэй хуткасці працы машыны
застаецца фінч? не выключаю машыну..і ў любым выпадку, калі ў мяне есць шанец? паставіць дыягназ глыбокага, я б ужо зроблена, але, на жаль, знаходзяцца за межамі краіны і не c'? possibilitadi яе..і геаметрыя я праверыў, і здаецца, што ен на месцы..на жаль, большасць праграм, якія я на кампутары не магу прачытаць dtc..трубы, так і ўсмоктвання, што інтэркулер здаровыя і не sfiatano..заўтра кантролю трубы, якія ідуць на прывада turbo
дзякуй, беппе.c для рады..я прымаю і дзякую цябе..заўтра раблю іншыя элементы кіравання, і я стараюся, каб наклікаць на сябе яшчэ праграмнае забеспячэнне для пк
калі б я мог чытаць dtc ўпэўнены, я не шукаў дапамогі ад людзей, можа быць, больш? дасведчаныя мяне
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 02-02-2014 да 22:51
я лічу, што гэта бескарысна сядзець тут і рабіць здагадкі, што можа быць, пакуль карыстач не ставіць дыягназ глыбокага і кажа, па меншай меры, нейкая памылка выходзіць, усе паляць, тое, што мы гаворым.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
хлопцы!бачыў цяжкасці карыстальніка, каб зрабіць дыягностыку і паглядзець, dtc, як было б правільна зрабіць,ад інфармацыі, якую даў нам cio? што аўтамабіль ідзе ў recovery я раблю выснову, што гэта ціск наддува, таму што калі б гэта быў дызель аўтамабіль памер.бачыў тэсты зрабіць, што легка, я даў свой савет,****** прыняць яго.
але без унан дыягназ добра, можа быць шмат наступстваў.пу? быць паліўны фільтр забіты,помпа, кала ціску,датчык rail, які не чытае добра,геаметрыю, замкі,электрамагнітны клапан турбіны, што спыняе,націск і кала,я мог бы працягваць гадзінамі,існуе мноства выпадкаў, спрабуе прымусіць вас зрабіць дыягностыку з адпаведным інструментам
Carlo abarth запаліце магічны шар...тут добра
вы гэтыя трубы заўседы даюць збоі ? першае, што кантроль, калі ў мяне непрыемнасці на turbo дыягназу
Вы сказалі, што толькі ад 5 да 3000 абаротаў даваў праблемы, а не недавер, але і для навучання, я правільна разумею?