Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі з 21-30 30

Абмеркаванне: Праблема Alfa 147 1.9 jtd

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Ціск паліва ў мяне, даў recoveri і памер у машыне...я думаю, я таксама да геаметрыі...recovery падае адразу ці застаецца да цы не выключыць?
    Праблема ў тым, падтрымліваць хуткасць думкі вышэй хуткасці працы машыны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Германія
    Паведамленні
    105
    Citazione Першапачаткова Напісаў dvdtuning Visualizza Messaggio
    Ціск паліва ў мяне, даў recoveri і памер у машыне...я думаю, я таксама да геаметрыі...recovery падае адразу ці застаецца да цы не выключыць?
    застаецца фінч? не выключаю машыну..і ў любым выпадку, калі ў мяне есць шанец? паставіць дыягназ глыбокага, я б ужо зроблена, але, на жаль, знаходзяцца за межамі краіны і не c'? possibilitadi яе..і геаметрыя я праверыў, і здаецца, што ен на месцы..на жаль, большасць праграм, якія я на кампутары не магу прачытаць dtc..трубы, так і ўсмоктвання, што інтэркулер здаровыя і не sfiatano..заўтра кантролю трубы, якія ідуць на прывада turbo

Citazione Першапачаткова Напісаў beppe.c Visualizza Messaggio
    хлопцы!бачыў цяжкасці карыстальніка, каб зрабіць дыягностыку і паглядзець, dtc, як было б правільна зрабіць,ад інфармацыі, якую даў нам cio? што аўтамабіль ідзе ў recovery я раблю выснову, што гэта ціск наддува, таму што калі б гэта быў дызель аўтамабіль памер.бачыў тэсты зрабіць, што легка, я даў свой савет,****** прыняць яго.
    дзякуй, беппе.c для рады..я прымаю і дзякую цябе..заўтра раблю іншыя элементы кіравання, і я стараюся, каб наклікаць на сябе яшчэ праграмнае забеспячэнне для пк

Citazione Першапачаткова Напісаў carlo abarth Visualizza Messaggio
    калі мы ад dtc ..можа быць, мы не пішам верш!!!
    калі б я мог чытаць dtc ўпэўнены, я не шукаў дапамогі ад людзей, можа быць, больш? дасведчаныя мяне
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 02-02-2014 да 22:51

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я лічу, што гэта бескарысна сядзець тут і рабіць здагадкі, што можа быць, пакуль карыстач не ставіць дыягназ глыбокага і кажа, па меншай меры, нейкая памылка выходзіць, усе паляць, тое, што мы гаворым.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    я лічу, што гэта бескарысна сядзець тут і рабіць здагадкі, што можа быць, пакуль карыстач не ставіць дыягназ глыбокага і кажа, па меншай меры, нейкая памылка выходзіць, усе паляць, тое, што мы гаворым.
    у самой справе, вы ўсе няправільна дадзеных без аўтамабіля і без dtc!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    хлопцы!бачыў цяжкасці карыстальніка, каб зрабіць дыягностыку і паглядзець, dtc, як было б правільна зрабіць,ад інфармацыі, якую даў нам cio? што аўтамабіль ідзе ў recovery я раблю выснову, што гэта ціск наддува, таму што калі б гэта быў дызель аўтамабіль памер.бачыў тэсты зрабіць, што легка, я даў свой савет,****** прыняць яго.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    але без унан дыягназ добра, можа быць шмат наступстваў.пу? быць паліўны фільтр забіты,помпа, кала ціску,датчык rail, які не чытае добра,геаметрыю, замкі,электрамагнітны клапан турбіны, што спыняе,націск і кала,я мог бы працягваць гадзінамі,існуе мноства выпадкаў, спрабуе прымусіць вас зрабіць дыягностыку з адпаведным інструментам

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    Carlo abarth запаліце магічны шар...тут добра

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    вы гэтыя трубы заўседы даюць збоі ? першае, што кантроль, калі ў мяне непрыемнасці на turbo дыягназу

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Пескароў
    Паведамленні
    75
    Вы сказалі, што толькі ад 5 да 3000 абаротаў даваў праблемы, а не недавер, але і для навучання, я правільна разумею?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    Citazione Першапачаткова Напісаў Брат Visualizza Messaggio
    Вы сказалі, што толькі ад 5 да 3000 абаротаў даваў праблемы, а не недавер, але і для навучання, я правільна разумею?
    ен гэта рабіў ад 5 да 3000 абаротаў у хвіліну, таму што страты ціску было трохі больш павялічвае страты спачатку робіць, а потым пачаў рабіць гэта 4 потым 3 і т. д ..

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •