Пакінуць стаяць Willem латка для гэтай памяці, і нават я зразумеў, чаму? я ўзяў gq4x менавіта па гэтай прычыне
Пакінуць стаяць Willem латка для гэтай памяці, і нават я зразумеў, чаму? я ўзяў gq4x менавіта па гэтай прычыне
valuter? купля праграміст, чаму? да willem-у мяне ен чытаецца, на жаль.
а я ведаю, што з ECU ? прыгожа, што пайшоў.. не мець зносіны ніякім чынам, n? праз паслядоўны порт, n? у boot.
Прашу Carlo abarth, убачыў, што ен есць, як я магу зрабіць, каб дасягнуць яго ў дзень заўтра ( калі есць час). І ўчора ў другой палове дня, што гуляе вакол з гэтай ECU, і я амаль заплюшчыў вочы. Сапраўды не магу паверыць, што banalissima EDC15 я зрабіў гэты трук. Ніколі не здаралася ні з ecu![]()
![]()
![]()
для мяне гэта не праблема!!!а мы быццам lontanucci ... ніхто і казерта, які мог бы дапамагчы калега ...???паглядзець з дапамогай кнопкі " пошук", калі знойдзеце каго-то!!!
Што такое заяц? Трус Abarth
калі я не знаходжу нічога, нічога не робіць, я адыду-й? далека, нават, чаму? калі вы ў ваколіцах везувія, не ? праблема, я часта ў Дэ.
і ты, пальма-кампанія-вы павінны выйсці, каб прыйсці да мяне!!!не хвалюйцеся, у гатэлі сапраўды няма ў kiakkiere!!!
шлях, што я раблю, калі іду ў сарно, у ланцугу kart. выходжу на далонь, а затым ехаць направа, калі я іду да ланцуга.
калі вы не хочаце рабіць так далека я пасылаю ад аднаго....kiamo, і я бачу, калі вы робіце я з задавальненнем!!!
не турбуйцеся, каля 90 + 90 км![]()
ок!!!няма праблем, калі я кажу, што я чалавек слова, прыходзьце!!! **** выдалены калі ласка, звяжыцеся са мной!!
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 27-01-2014 да 05:31
сапраўды няма слоў!!!