Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі з 21-30 30

Абмеркаванне: можна змяніць sw?

Прагляду " Гібрыд"

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў ciullo.eugenio Visualizza Messaggio
    калі б мне прыйшлося ісці ад прафесіянала, безумоўна, я не тут, каб атрымаць інфармацыю і дапамогу, перш за ўсе...
    калі вы не зразумее, але я думаю, было ясна, пішы, я напісаў усе дадзеныя на эбу, а так як тут вы st? кажу вам?, вы павінны ведаць, што гэта эбу пытанне мантана толькі з бензінавымі fiat, у тым ліку 1.2, 1.4 бензін grande punto, stilo 1.6, і cos? далей... hw300 m1 мантуе толькі вялікая кропка... так што не цяжка было зразумець, то я не здробненую 3000 рэчаў, паколькі ў мяне ў цяперашні час толькі адзін інтэрфейс у гэты час, а ? у mpps, я проста хацеў бы ведаць, калі ? можаце прачытаць, праз st'інтэрфейс, нават у школе, нават паставіўшы яго ў boot я не f? баюся, проста, што мне даць упэўненасць, я гэта раблю не я задаю пытанні, але па меншай меры кіраўніцтва, а не толькі для мяне але і для іншых, па меншай меры, падставы так, што хто-то можа падтрымаць...
    вядома, проста пакладзеце шэраг лікаў, і я павінен ведаць, да нейкай машыны,марка,мадэль,аб'ем рухавіка,коней,год пабудовы адпавядае тым я прафесіянал, дакладна?
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 27-01-2014 да 23:49
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Гэта ? прыгожы свет, але ніхто ў інтэрнэце хоча дзяліцца ведамі... Для поршняў на фота і іншыя праблемы есць... я зрабіў 6 гадоў у майстэрні павінны bastarmi, магчыма, у 6 гадоў, сее-што я зрабіў...
    вядома, ніхто не хоча падзяліцца на самай справе на такім форуме, як гэты чалавек, як вы, якія нават не ведалі, што гэта mpps цяпер кажуць на чытанне і запіс файла ў bootmode provabilmente таксама вы марылі ноч і на наступную раніцу вы ведаеце, што і як зрабіць,каб поршні фота вы ведаеце колькі я чуў, як вас, а затым, замест таго, калі адбываюцца рэчы, плачуць?ну, вядома, у вас есць 6 гадоў майстэрня, такім чынам, якая праблема.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Паўтараю, я не хачу спадзявацца на прафесіянала, у адваротным выпадку я не тут, каб атрымаць дапамогу і інфармацыю, а потым вы... вы-не прафесіяналы?
    пакладзецеся на прафесіянала, значыць, плаціць за працу, якую вы зрабілі, і не рабіць саманадзейна, як вы робіце,вы ведаеце, што я кажу? прафесіяналы для мяне першае правіла, ідуць і' пакорлівасць', што ты sconosci цалкам, таму жадаю вам поспеху ў вашым прадпрыемстве, і я заплюшчваю тут.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Мой савет ? тое, што заўседы пераканайцеся, што нумар hw і sw у блок кіравання, які патрабуецца змяніць, і выкарыстоўваць толькі яго арыгінальнага праграмнага забеспячэння, каб пазбегнуць рогне заблакаваць эбу, і тады прыйдзецца ўмяшацца ў экскурсійнае рэжыму? bdm

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    msport не магу зразумець, калі вы ўжо здагадаліся, мае паведамленне, а я ў сказаць, што шмат, што яны саманадзейна і сціплы я абапіраўся на гэтым форуме, перш чым рабіць даюць... потым паглядзі, зразумець, чаго вы хочаце...
    eobdexpression я праверыў фізічна 2103L65 з 0813L45, і яны практычна аднолькавыя... мне было цікава ведаць, калі адзін стаіць, другі ўбачыў, што ў 2103L65 у мяне есць золата, і замест 0813L45 я практычна нічога... тое, што я хацеў ведаць, а дзякуючы...

я я даверыць табе... чаму? не дапамагчы мне?

edit. я меў на ўвазе msport, калі x ласкава дапамог мне...
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 28-01-2014 да 21:33

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Я думаю, што msport вы ўжо сышлі казаць і закрыла абмеркаванне некалькі пастоў да гэтага вы не адказвае ўжо? адказ вамі даты

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    мэта форуму ? чым дапамагчы?... а... добра ж...

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •