-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
калі вы знаходзіцеся cn у той жа hw, вы можаце замяніць мікра-і e2p але ? канкрэтную працу, але вы можаце
-
Прывітанне сябры, я хацеў абнавіць на вынік рамонту.
Што тычыцца бартавога кампутара, я выявіў у 1,3 multijet пранумараваны па-рознаму, але з тым жа pin-код. Я перанесена Eprom ўнутры, але дэфект? гэта было не тое. Дэфект быў у размеркавальнай скрынцы, на адкрытым паветры, fusibiliera маторным адсеку каля акумулятара. L' я замяніў і ўсе працуе. Для curiosit? я адкрыў, што аўтамабіль, быў увесь акісленай ўнутры, вось чаму? была " Істэрыкі ". У любым выпадку я дзякую ўсім за вашыя парады. Вы былі карысныя
-
Ну добра, што вы знайшлі ўсе, і вы вырашылі...oviamente часу, затрачвае на пошук пашкоджанняў таму ў школе.
-
Табе я сказаў паспрабаваць адразу nn чисс? чаму? але ў мяне зроблены многія, аднак, добра, што вы вырашылі
-
Да жаль, час, якое вы губляеце ў гэтых выпадках павінна быць аплачваецца кліентам, але, як вы гэта робіце? калі вы павінны спытаць ? было б лічбы занадта перабольшаныя.. спытаеце справядлівую і астатнія ? вопыт і школа... і ў наступны раз зайдзіце ў абавязковым парадку. Ну, я думаю, што кожны з нас калі білі ў морду на які-небудзь дэфект, і тым, хто не ? давялося
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума