ок, па-мойму, не ? ваша здагадка працуе!Рычард мяне не проста адключыць esp x ссуньце заднюю...
![]()
ок, па-мойму, не ? ваша здагадка працуе!Рычард мяне не проста адключыць esp x ссуньце заднюю...
![]()
увагу на тып аперацыі.
калі вы адымае масу або +12в эбу asr гэтай cesser? працаваць як asr, што, як і abs
калі перарываецца лінія can толькі функцыя asr будзе спынены? у той час як abs, захоўвацца? працаваць. загараецца індыкатар няспраўнасці, тое ж самае, але аўтамабіль застаецца-й? упэўненая.
Я пацвярджаю, што, адлучыць харчаванне на блок кіравання esp з агульным sirisolve праблема,а заўтра я спрабую ўсе лепш і лепш:-)
пад рычаг стаяначнага тормазу павінен быць датчык кручэння аўтамабіля вакол вертыкальнай восі,на маей быў адрэзаны кабель чорны, што ідзе, то датчык,і сістэма esp не працуе(я зрабіў гэта затым аднавіць).Паставіўшы перамыкач на той кабель тэарэтычна пуй адключэння і ўключэння esp па жаданні(p.s. пакладзеце яго, што схаваныя nn s? ніколі....)
Але апраўданне адно, я не зразумеў, чаму? вы жадаеце цалкам адключыць esp?
Дзеля якой выгады?
Таму што гэта занадта інвазівной, калі ен і спартовага кіравання.
А каб адключыць яго, вы можаце таксама зрабіць, імітуючы ручной тормаз адсутнічае.
Дзякуй усім за дапамогу
Аддзяліўшы, як сказаў маса датчыка кручэння аўтамабіля вакол вертыкальнай восі пад ручны тормаз, затым таксама актывізацыі думаю, не ўключаецца : калі вы не сцірае памылкі ў дыягназе!
няправільна,такія сістэмы, як abs(і, такім чынам, таксама esp і asr, якія знаходзяцца ў падпарадкаванні жа блок кіравання), калі яны сутыкаюцца з праблемай, то паведамляюць,але калі пасля гэтага праблема сістэмы "толькі" блок кіравання выконвае самодіагностікі і сістэма працуе нармальна,усе гэта пытанне бяспекі
Я пацвярджаю тое, што сказаў клаўдые-abarth
У рэшце рэшт вы выдалілі кіравання сі