прыгажосць на самай справе было б studiarci на exeditor я спрабаваў з punto1.9 з иммо агульнай і гарыць для выдалення dtc, але х цяпер без вынік але там я вучуся, вышэй часу страціў
прыгажосць на самай справе было б studiarci на exeditor я спрабаваў з punto1.9 з иммо агульнай і гарыць для выдалення dtc, але х цяпер без вынік але там я вучуся, вышэй часу страціў
дайце нам ведаць,
прабачце, хлопцы, але я не думаю, што гэты шлях вядзе....мая мэта складалася ў тым, каб зразумець, перш за ўсе, dtc, як выяўляюцца ў карту, затым высветліць, як і дзе іх шукаць, а затым, магчыма, паспрабаваць на які-небудзь файл....я думаю, што лепш ведаць, як іх шукаць, вы іх прама і скапіяваць на карту...не то, што вашу ініцыятыву памылковым, на самай справе....вы зрабілі шмат крокаў, пакідаючы невялікае тлумачэнне...вядома, заўседы хто-то хоча гэта зрабіць...
Pi? што яшчэ працаваць на гэтым пу? служыць, каб знайсці некаторыя спасылкі ў карту, што мы асвятліць p? pi?, проста, каб зразумець што-то.
Сення я зрабіла тэст, я адключыў раз'ем egr і я запуску машыны. Кантрольная лямпа рухавіка гарыць, а на боды-няспраўнасці сістэмы кіравання рухавіком, або што-то падобнае. Я падлучаны МНС і код паказаў, быў P0403 Клапан РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог, і ў дэталях было напісана: Статус няспраўнасці - абрыў у Ланцугі.
я звычайна на bosch станаўлюся памылка, напрыклад, P0403 з шаснаццатковай ў дзесятковы (1027), то я бачу карту ў 2d фармаце, у якім адлюстроўваюцца карты, і я раблю даследаванні на суму 1027, паміж рознымі абласцямі, што праграмнае забеспячэнне, як правіла, размешчаны ў c'? таксама ў раене dtc, праблема пасля гэтага ? зрабіць аперацыю правільна, каб адключыць яго.
Час таму я паспрабаваў запаліць edc15 vw экскурсійнае і p? на час мне ўдалося зрабіць так, што нягледзячы на не было ніякага датчыка, і прывад, звязаны ў памяці, не запісваў ніякай памылкі.
вось ? гэта я меў на ўвазе, што.....цяпер трэба зразумець, як атрымаеце трансфармацыі....
chicco ўмяшання вельмі канструктыўна, дзякуй...калі вы хочаце даць больш інфармацыі, мы ўсе вушы....
Хлопцы, анлайн там быў дакумент, які тлумачыў, як рабіць праз шэраг разлікаў і дзеянні...трэба знайсці яго і вывучыць трохі на тое,што, сапраўды, мне здаецца, я яго бачыў тут, на форуме.
Праблема ў тым, падтрымліваць хуткасць думкі вышэй хуткасці працы машыны
Я знайшоў гэта, я не ведаю, калі ты riferivi ў адно і тое ж:
http://www.professionalchiptuning.ne...ight=eliminare