Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 49

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    13
    Калі ласка, праверце карту ў першую чаргу, пу? цалкам магчыма, што ен даў занадта шмат, і счапленне, нават калі з 45000 км не вытрымлівае. Пры неабходнасці, не задумваючыся аб пошуку муфты ўзмоцненыя, вы выдаткуеце крыху больш? але ўпэўнены, што як ен працуе ўзмоцненая з карты некалькі напрамкаў, не працуе, на складзе.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Тревильо
    Паведамленні
    74
    карту не ? штуршок, і гэтыя праблемы вядомыя на 500 1.3, на форуме cinquecentisti ен кажа,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Савет, перш чым купіць муфта адрозніваецца вывучыце спачатку, што потым не можаш яе вам рэкамендую

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    проста ўзяць ад ricambista счаплення 70cv і 90cv і паглядзець, ці есць адрозненні.....
    я кажу, што нічога не мяняецца...толькі плато трохі больш вялікі, але ў ****llo страва кантакту з дыскам...
    атакі ? ж...
    не могуць зрабіць махавік такім чынам, каб 70cv і іншы махавік для 90cv, калі толькі змяніць дыяметр дыска....дакладней змяняецца толькі плато.....для запісу счаплення на 90cv...што тады ? жа, як ypsilon 1.3 mjt 105л.з..
    трымае спакойна 135-140cv з момантам, што з гэтага вынікае...а калі вы ўсталеўваеце, што вы хочаце, каб прымусіць вас абскубваць як курэй прадаўцом у сваю чаргу, што вы appioppa счаплення ўзмоцнены,дзе армаваныя c'? толькі імя....bh? зрабіце гэта...партфель ? ...сказаў, гэта тут заплюшчваю..
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Слухаць манро не хацеў ісці супраць,я хацеў бы толькі рэкамендаваць купляць толькі тады, калі вы ўпэўненыя, што не памыліцеся.
    Калі счапленне можа адаптаваць ў вас есць падставы сказаць, што і лепш, чым армаваныя, які стаіць тааак ідзі яшчэ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Тревильо
    Паведамленні
    74
    дзякуй манро вас вельмі карысным
    кіравання, што на самой справе, як вы кажаце, (не з-за нядобрасумленна, гэта зразумела), і я думаю, што percorrer? дарога з вас indicatami

купіў счапленне: я ўзяў армаваныя функцыі для маей мадэлі.
    муфты у 90cv не збірае, так як вал скрынкі перадач не мае такі жа дыяметр версіі ад 75cv
    я заплаціў за камплект, сапраўды, вельмі мала яго, ад фірмы Monza, пасля ўстаноўкі (у тым дарэчы, з-за экзаменаў ва ўніверсітэт) dar? меркаванне..
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 18-02-2014 да 00:46

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    13
    Добра, колькі вы заплацілі??? Вядома, пасля узбітымі думкі nn могуць быць толькі станоўчыя!!! Выдатная купля, спадабаецца....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Тревильо
    Паведамленні
    74
    Ведаеце, кампанія, аб якой я кажу?
    Mp

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    13
    Я чуў аб ім, здаецца, што ўсе пра гэта кажуць добра...
    MP Гараж...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Тревильо
    Паведамленні
    74
    з мп я меў на ўвазе, што вы, я паслаў асабістае паведамленне indicandoti кошт счаплення, але нам не ўдалося зоркі
    кампанія ? у якасці муфты

Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •