то адкрыты, або лепш знайсці спосаб, каб выдаліць recovery turbo:проста адлучыць акумулятар на хвіліну і ўсе зноў ок....лаяўся....
а як заўседы....дзякуй вам усім, хто ўдзельнічаў.....днем у суботу ўвечары
то адкрыты, або лепш знайсці спосаб, каб выдаліць recovery turbo:проста адлучыць акумулятар на хвіліну і ўсе зноў ок....лаяўся....
а як заўседы....дзякуй вам усім, хто ўдзельнічаў.....днем у суботу ўвечары
добра x t? ch? вы вырашылі....днем у суботу ўвечары..
гэтыя машыны вядомыя, каб гэтыя праблемы аднаўлення turbo пасля ўнясення дадзеных ecu,узялі ori плаціць,мовы і напісана так, каб мой вопыт boot mode чытанне,змяненне і запіс.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Усе добра, што добра канчаецца![]()
![]()
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
на самай справе я быў казлом адпушчэння.....бачыў ficilt? аперацыі я павінен быў адкрыць і загрузіць....
цяпер вы павінны вывучыць трохі гэтую карту, каб зразумець, што ж ен...зразумець змены, і ведаць, ці есць з-за драйвераў....нават калі я не чакаю вельмі....я проста хачу зразумець, як даць яму пі? цяга 6 ўсталяваная....відаць, што проста трохі расці, і дзярмо пад....яна нават не можа трымаць 100км/ч
я risolvevo з дыягназам, пасля запісу зменены, паехаў у дыягназ, і я рабіў скід памылак, нават калі не ce n былі, і ўсе вяртаўся да normalit
я спрабаваў з дыягназам і мне не даваў памылкі, але я рабіў, а скід....але нада...толькі з аддаленнем ад акумулятара ? туды...
прывітанне, хлопцы, у мяне праблема з тым жа ecu 600 smart майго сябра, а не пу? чытаць.
з самага пачатку, што я не ведаю, што абсталяванне мае, таму што ен кажа мне, што чытае толькі код.
што мы можам зрабіць? чытаць гэты ecu? калі я даю ідэнтыфікатар эбу мне правесці гэты файл крычы бачыў, што я не магу атрымаць яго тут, чаму? я не дасягнула msg? дзякуй усім, добры вечар
ідзяце супраць правілаў!!!
Што такое заяц? Трус Abarth