autocom і запуск аднаўляюць параметры упэўнены, я выкарыстоўваю гэтыя два метры на сяды аўтамабілі
autocom і запуск аднаўляюць параметры упэўнены, я выкарыстоўваю гэтыя два метры на сяды аўтамабілі
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Kts няма
Вы Tecnomotor
яшчэ вялікі дзякуй сення ўвечары, што я, падпадаюць аўтамабілі seguir? вашы парады да ліста...
сення або павінен быў rimandarla-за засмечвання працоўнага.., калі-небудзь, і калі занадта шмат![]()
Тады вы падкажыце па нагоды гэтага Mazda 5..
Кліент пытаецца мяне, s? можна было, перш чым ўмешвацца аўтамабіль паспрабаваць паставіць яе,
з-за праблемы перыядычнага агляду Нямецкай..
і таму я іду, мой стрыечны брат, які ў brain bee, мы робім абнуленне і 2 вырабіць вымушаных,
аўтамабіль прынады ад розных пашкоджанняў і ок..
для curiosit? мой, я раблю чытанне ECU серыйны col Певень,
і вяртае мне файл 1024 кб у самыя кароткія тэрміны, нагрузкі на праграмнае забеспячэнне, але не прызнае,
руна прыкладаю, не ўведзены ў базу дадзеных, чаму? вы павінны праверыць яго, перш чым рабіць якой-небудзь шкоду каму-то :
памер і патрэбнае-1024 кб, калі нагрузкі з winols я прызнае...map3d няма, тытана няма!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
файл і ок,не я зрабіў яшчэ ў jtag..я зрабіў параўнанне з маім, і памер, і правільна!!![]()
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
Памер жа ў jtag, і калі я правільна памятаю, файл-ложак ад паслядоўнага ? ідэнтычны ложак у jtag.
добра было б ведаць,для? трэба паспрабаваць, калі яны роўныя!!