Я чытала ў іншай дыскусіі (renasse), што хто-то выкарыстоўвае блок харчавання, які пастаўляецца ў камплекце з гала,
не, і ўсе ж вы яго выкарыстоўваеце?
Я певень, clonazzo, што да гэтага часу ен ні разу мяне не выдалі, і, што ў яго не набор якіх-небудзь крыніцы харчавання, да якой я ў пары той, які я ад 2h паходжання электроннага абсталявання, стабільны фіксаваны у 12,3в, што ен ніколі не дастаўляў мне праблем, кожны раз, калі я выкарыстаў.
Я еду, усе, што ад пеўня... для bdm і іншыя ecu раней я заўседы гэтую сістэму без праблем.
Eee да хачу схадзіць з розуму..
Вы таксама павінны ведаць, што вы павінны пакінуць станоўчы Pin4 харчаванне і пакласці пад выключальнік у Pin58,
і калі ахоўная кажа, трэба выключыць і ўключыць,
і як пратакол, што вы выкарыстоўваеце?
Bosch 1 мікра флэш-400 BootMode C167?
ugoboss нават я ці было больш? праблемы, калі або адкладзеныя, блок харчавання, які пастаўляецца з певень,
выключальнік правадной на завод пеўня здымае харчаванне усе станоўчыя,
і, такім чынам, таксама асноўная крыніца харчавання, пульт кіравання, нам трэба толькі выключыць запальванне.. не усе эбу..
я да мяжы выкарыстання харчавання пеўня для on off рамках, а не для харчавання ECU жа..
ок, зразумеў, я, але " я ніколі не меў праблем, і гэта, што я не разумею, у любым выпадку першае, што трэба зрабіць і выкарыстоўваць знешні блок харчавання добры, а не то пеўня або любы інтэрфейс, што як bdm або piasini, таму што мне ўжо давялося падзення напружання, галюцынацыі, і пасля ніякіх праблем.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Таксама я думаю, што вы спачатку адключыць flash і riprogrammarla. Часам вы не можаце зрабіць па-іншаму