Першапачаткова Напісаў
лох
на гэта я магу даць трохі уклады маючы паспеў некаторы вопыт у зборцы электронных плат
.. тэмпература строга залежыць ад кампанент.. нават вытворцы інтэграваных smd, часта ў апісанні ўкладанні крывой зваркі аптымальным выкарыстанні..
як правіла, калі не есць кампаненты, асабліва адчувальныя, каб отпаяйте я выкарыстоўваю станцыі гарачага паветра, з паветра прыкладна ў 300 ?C / 320.
як і раней, што, крок у струмень, і, такім чынам багацці, то scaldo гарачага паветра, і як раз сажалка ? гадзінны (некалькі секунд), то выдаляю.
у горадзе я чышчу з касой медзі, а нармальны зваршчык стілуса.
нарэшце, для ачысткі рэшткаў флюс, ен выкарыстоўвае алкаголь.. не памятаю дакладна назву прадукту.
для паяння smd кампанентаў, выкарыстанне двух метадаў.. калі кампаненты малыя, з некалькіх пін-код, іх баланс ўручную, выкарыстоўваючы свердзел 1мм.
калі есць шмат пін-код, і вельмі блізка адзін да аднаго.. складу кампанент, зварваць ўручную адзін ці два pin-кода, проста каб трымаць яго нерухома, а затым крок цеста баланс (флюсу з мікрачасціны волава ў спячы рэжым)... нагрэў гарачым паветрам.. і праз некалькі секунд кампанент ? зварныя