Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 40
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    Citazione Першапачаткова Напісаў лох Visualizza Messaggio
    на гэта я магу даць трохі уклады маючы паспеў некаторы вопыт у зборцы электронных плат
    .. тэмпература строга залежыць ад кампанент.. нават вытворцы інтэграваных smd, часта ў апісанні ўкладанні крывой зваркі аптымальным выкарыстанні..
    як правіла, калі не есць кампаненты, асабліва адчувальныя, каб отпаяйте я выкарыстоўваю станцыі гарачага паветра, з паветра прыкладна ў 300 ?C / 320.
    як і раней, што, крок у струмень, і, такім чынам багацці, то scaldo гарачага паветра, і як раз сажалка ? гадзінны (некалькі секунд), то выдаляю.
    у горадзе я чышчу з касой медзі, а нармальны зваршчык стілуса.
    нарэшце, для ачысткі рэшткаў флюс, ен выкарыстоўвае алкаголь.. не памятаю дакладна назву прадукту.

для паяння smd кампанентаў, выкарыстанне двух метадаў.. калі кампаненты малыя, з некалькіх пін-код, іх баланс ўручную, выкарыстоўваючы свердзел 1мм.
    калі есць шмат пін-код, і вельмі блізка адзін да аднаго.. складу кампанент, зварваць ўручную адзін ці два pin-кода, проста каб трымаць яго нерухома, а затым крок цеста баланс (флюсу з мікрачасціны волава ў спячы рэжым)... нагрэў гарачым паветрам.. і праз некалькі секунд кампанент ? зварныя
    я мог бы ведаць, што цеста баланс ??
    дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    ок, вы маеце рацыю....
    толькі есць сумневы, што я, чаму? я хацеў бы пачаць рабіць некаторыя практыкі, як прылітаваць і отпаяйте eeprom, так і рэзістары для загрузкі.....я хацеў бы даведацца, як зрабіць і тое, і іншае....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    11
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    мама мая, тое, што мне трэба.
    але хацелася б саветаў: для зваркі і отпаять напрыклад рэзістары для загрузкі....варта выкарыстоўваць паяльнік і цеста цвердае,або сажалка нармальны?
    потым на відэа я ўбачыў, што перад пайкой паставіць на паток і затым цеста чаму?для отпаяйте ад пляцоўкі супраціў трэба заўседы флюсу?
    вядома, я не кажу пра зваршчыка паветра, але і тое нармальна....
    дзякуй.......
    калі гэта проста супраціў, звычайна я раблю такім чынам:
    з паяльнікам з тонкім кончыкам, я кладу вельмі маленькія колькасці? сажалка на крок. тады мы standby вышэй супраціву SMD, трымаючы аладку на друкаванай плаце з дапамогай пінцэта. у гэты момант нагрэў l' канец? з паяльнікам, так што супраціў застаецца фіксаванай.
    на дадзены момант, баланс спакойна іншы канец?, імкнучыся быць хуткім, каб не riscardare занадта супраціў і растапіць нават сажалка ад іншага боку (у гэтых выпадках ? зручна трымаць тэмпературу ледзь-ледзь больш? "нізкі", калі вы не вельмі шмат рук)
    пры неабходнасці, асвяжыць трохі волава, першы крок

Citazione Першапачаткова Напісаў guidotacco Visualizza Messaggio
    я мог бы ведаць, што цеста баланс ??
    дзякуй
    вы можаце размясціць спасылку на форуме? cos? даю некаторыя спасылкі на прадукты

права на інфармацыю аб марцы шукаць.. тут пад рукой у лабараторыі я "solderplus" што ? у шпрыц, а затым выдатны для невялікіх выпадковымі заробкамі.. а то ў мяне "механіка solder paste" страцьце (тут вам трэба трафарэта.. мы выкарыстоўваем для reballing з бда, але я не займаюся я гэтым)
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 18-01-2014 да 13:17

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    ок дзякуй....? я яшчэ не зразумеў для чаго патрэбна камера.....я бачу, што зша з дапамогай стілуса, асабліва....але затым, пакідаючы ліпкіх слядоў..... стварае пашкоджанні, калі мінулае з дапамогай пэндзліка?

тады я не страціў прытомнасці:наяўнасць флюс і волава ў провад, я спрабаваў зрабіць мае першыя зварных швоў, чыгуначны паветра.....што вы думаеце?
    вядома, хоча, каб цвердая рука і добры выгляд...але, мне здаецца, вельмі проста....
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 19-01-2014 да 16:19

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    тады я не страціў прытомнасці:наяўнасць флюс і волава ў провад, я спрабаваў зрабіць мае першыя зварных швоў, чыгуначны паветра.....што вы думаеце?
    вядома, хоча, каб цвердая рука і добры выгляд...але, мне здаецца, вельмі проста....
    Мне не падабаецца..
    гэтую працу трэба рабіць з паяльнікам нармальна і сажалка ад 0,5 мм і гэтак жа, жадаючы зрабіць працу, бліскучы, паяльной паста нармальнай..
    для отпаять паяльнікам нармальнай і нізкай смокча сажалка..
    што вы і служылі станцыі гарачага паветра?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    11
    ок дзякуй....? я яшчэ не зразумеў для чаго патрэбна камера.....я бачу, што зша з дапамогай стілуса, асабліва....але затым, пакідаючы ліпкіх слядоў..... стварае пашкоджанні, калі мінулае з дапамогай пэндзліка?
    гэты паток служыць для разрэджвання сажалка... і ен таксама паніжае кропку плаўлення.
    калі рэшткі stilo не трэба, чаму? амаль усе сплавы волава, яго ўжо маюць? унутры.. але ў працэсе зваркі выпараецца.. так што для отпаяйте ? трэба дадаць яшчэ.
    калі рэшткі гарачага паветра, а таксама служыць для зварвання, чаму? пазбягае, што вы разам з pin суседзяў.

што важна ? звярніце ўвагу на пары, якія генеруе паток.. яны небяспечныя. я заўседы буду працаваць пад выцяжкай

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    ок, дзякуй, вы былі іп? добра, cinqueturbo(жарт)....
    тут я спрабаваў як з дапамогай стілуса, што з таго гарачага паветра, а другой я знайшоў нашмат больш? проста....sar? невялікі вопыт....
    ? я павінен спытаць вас пра адну рэч:на некаторых schedini я бачыў, што не мог зварыць...сажалка не напалі...напрыклад schedini bdm былі вельмі цяжкімі для прыпоя з наканечніка спружыны сажалка не напалі на адтуліны з металу, але толькі на кончык наканечніка, як ніколі?
    затым я выкарыстаў паток, і я, звараная з волава дрот....але ліпкіх слядоў на паток, як я магу іх выдаліць?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    11
    ок, дзякуй, вы былі іп? добра, cinqueturbo(жарт)....
    тут я спрабаваў як з дапамогай стілуса, што з таго гарачага паветра, а другой я знайшоў нашмат больш? проста....sar? невялікі вопыт....
    ? я павінен спытаць вас пра адну рэч:на некаторых schedini я бачыў, што не мог зварыць...сажалка не напалі...напрыклад schedini bdm былі вельмі цяжкімі для прыпоя з наканечніка спружыны сажалка не напалі на адтуліны з металу, але толькі на кончык наканечніка, як ніколі?
    затым я выкарыстаў паток, і я, звараная з волава дрот....але ліпкіх слядоў на паток, як я магу іх выдаліць?
    калі крок, то ты павінен абавязкова выбраць знаходзіцеся sifficolt? пад пайку ? чыстая медзь, можа быць трохі аксіду... або часам, можа быць, трохі фарбы ptrottetiva...
    ці abradi трохі, вельмі няшмат часткі паверхні, або настойваеце, крыху больш? з паяльнікам у... у гэтым выпадку, трохі флюсу дапамагае.

для выдалення смалы, што перашкаджае паток, вы можаце выкарыстоўваць канкрэтныя прадукты "flux remover" і знайшлі.. у адваротным выпадку, крыху алкаголю.. але вы павінны настойваць, pi?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    ок.
    так што нічога трихлорэтилена, як я чытаў, вакол інтэрнэту....
    ? я павінен сказаць, што я спрабаваў падрапаць злегку тое, што не мог зварыць, але нада....я павінен быў нагрэць волава і хутка з дапамогай пінцэта выцягнуць прывад стрыжань, каб прытрымлівацца сажалка паміж адтулінай і прывад стрыжань чаго ж у памеры аднаго schedino....я не ведаю, калі я не патлумачыў

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    11
    ок.
    так што нічога трихлорэтилена, як я чытаў, вакол інтэрнэту....
    ? я павінен сказаць, што я спрабаваў падрапаць злегку тое, што не мог зварыць, але нада....я павінен быў нагрэць волава і хутка з дапамогай пінцэта выцягнуць прывад стрыжань, каб прытрымлівацца сажалка паміж адтулінай і прывад стрыжань чаго ж у памеры аднаго schedino....я не ведаю, калі я не патлумачыў
    ммм, я зразумеў.. вы спрабавалі тармазіць перад прывад стрыжань? і потым прыварыць

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •