Я паспрабаваў зрабіць некаторыя змены на падставе таго, што я зразумеў з розных абмеркаванняў, я выкарыстаў толькі драйвер ecm t не coplicarmi жыцце занадта шмат. Я веру ў некаторыя крытыкі.
Я паспрабаваў зрабіць некаторыя змены на падставе таго, што я зразумеў з розных абмеркаванняў, я выкарыстаў толькі драйвер ecm t не coplicarmi жыцце занадта шмат. Я веру ў некаторыя крытыкі.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 09-01-2014 да 22:49
прывітанне gpoint я не хачу, каб саманадзейна я прафесар, але вы кажаце, што гэтая карта брэх зроблены ен дадатковую плату, што робіць гэтую працу я бачачы карты краніце думаю, што lehai зробленыя вы, я растлумачу лепш, там і карту гэтак жа, як і пакласці, што я ўпэўнены, што карціна становіцца для цябе, як елку з нейкай індыкатар гарыць
Прывітанне, міша, я зразумеў, я абсалютна не прымаю. Тым не менш, я зразумеў, што карту вы маеце на ўвазе, што ў пасце № 21 я зрабіў гэта сам, з нуля "883.726 TEST01.zip", а не той, які я ўставіў у пачатку абмеркавання мне, і я была гатовая "прафесіянал" наадварот "нібыта прафесіянал".
У любым выпадку я б таксама цікава было б высветліць, дзе я памыліўся, нават для асабістага задавальнення
PS Марк не volermene нават і ты, але тыя, H-удар у вокаВядома, жарт, без крыўд.
Нічога, h модна miriferisco да 1
вы там яшчэ не.....у частцы карты педаль, дзе, аднак, можна было папрасіць больш за астатніх ? дзякуй....
lim пара....вы можаце адправіцца ў moddare ад 1250 ці 1500 аб / мін з крокам, падобныя на карту "тэст", але пасля 2500 абарачэнняў можна размежаваць таксама 30-35% больш...не f? нічога..
карту нм>iq(колькасці? дызельнае паліва, впрыснутое) не трэба яго змяніць, каб тое, што вы хочаце выцягнуць вы з вашага рухавіка...
на самай справе, і ўзыходжанне, каб даць вам 100mm3 дызель...ты патрабаваць менш ад педалі....429,5 Нм=85,9mm3 прыкладна...і ў любым выпадку ты абмежаваны iq самы нізкі з іншых карт....і першыя з усіх карт лямбда.....
час ўпырску па-мойму вы зусім у бок...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Дзякуй манро за крытыку, на самай справе гэта быў тэст, чаму? мне не зразумелыя некаторыя адносіны. Сярод колькасці? паліва ўпырскваецца і пара запыце c'? фіксаваны каэфіцыент? У сэнсе, дзе я пісаў 429,5 Нм=85,9mm3, каб атрымаць гэтыя нм абслугоўвае каля 86mm3 дызель? Час ўпырску я спрабаваў зрабіць адносіны паміж лесвіцы, прысутнічаюць, але, магчыма, я не правільна разумею сэнс, што і ў іншых дыскусіях. Я думаў, што працягнуць час, значыць, пі? дызель.
упэўнены, што працягнуць час, значыць, яшчэ і дызель....а на самай справе я не кажу, нідзе не наадварот..я толькі сказаў, што па мне ты з дарогі, са змяненнем часу...
для iq і крутоўны момант, калі вы паглядзіце на мапу, нм>iq вы ўбачыце, што для 500nm ўжываюць(тэарэтычна) 100mm3 дызельнага паліва...
таму, 1mm3 дызельнага паліва ў 5нм момант...
паўтараю ? тэарэтычны разлік, чаму? не ўлічвае момант ўнутранага супраціву матора і гэтак далей...
але пу? быць прынятыя для наступнай лініі логікі "усе роўна рэдагаваць"...
Таму, калі я разумею, з дапамогай базавай карты можна ўбачыць павелічэнне выпраўленыя. У маім выпадку, калі вы маеце на ўвазе, што я няправы, чаму? у аснове маей карце педалі крокам, які я даў, як у карту дызель, што час прывядзе мяне да значэнне pi? вышэй, чым тое, на самай справе патрабуецца?
але ў чым? базавыя карты? можа быць, вы маеце на ўвазе ў нм>iq?? калі вы лічыце, ен не зразумеў нават логікі працы ecu...усе пачынаецца з запыту ў пары, што вы робіце з педаллю і адноснай карту....праз розныя іншыя карты і карэкціроўкі ecu v? выбіраюць сабе колькасць паліва патрэбнае для цябе, каб мець дату, крутоўны момант і магутнасць....
затым карту нм>iq выкарыстоўваецца эбу, каб пераўтварыць значэнне ў пары ў дызель-ці потым ісці і выбіраць колькасць дызельнага паліва, якое згодна з ўводзіць у карту час...