Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 58

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    вы павінны працаваць на яго зыходны файл, што ты выклаў разам з зменены, і яго арыгінал? калі вы працуеце, то, калі вы сапраўды жадаеце паспрабаваць, вы кажаце, што вы не зацікаўленыя studiarti 100 кніг або курсаў, што вы робіце, каб запал, але калі блокі эбу або яшчэ горш вы робіце з поршня, той запал-то праходзіць, я паўтараю, гэта не машына падыходзіць для эксперыментаваць, то зрабіце тое, што вам здаецца.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.
    IP

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    прычыны, павярхоўна і з прэзумпцыю ў дачыненні да работы і змены свету chiptuning, як дызель, бензін, газ, што яшчэ трэба вырашаць з веданнем і адданасцю, і не з праграм, а проста.

я ў гэтых сістэмах абмен цалкам логіку кіравання, каб атрымаць там? у тым, што рухавік мне пу? даць, не ? толькі пытанне карты аб'ектыў, але рэальная логіка.

мы? што вы хочаце даведацца ў гэтым аўтамабілі, як, зрэшты, і для іншых, праходзіць праз этап веды і вопыт, канкрэтныя і не падлягаюць перадачы ў двух прапановах на вэб-сайце.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    Як цалкам змяняецца кіраванне ўсе вушы, не славалюбны, я проста хачу даведацца, як я лічу, нават калі ты пачаў з гэтага свету, ці, як вы называеце яго.

Як далей? Сапраўды, лямбда-зонды і работ да карце мацуецца? Адключыце ў autoadattivita? Адным словам, як прыступіць, што праграмнае забеспячэнне вы выкарыстоўваеце?

Карацей кажучы, можна даць прама ў мяне, і тых, хто чытае на гэтым свеце? Я не пыхлівы, я проста хачу даведацца, я зарэгістраваўся тут для гэтага, сенна? я працягваў рабіць сваю працу.

Карта дызельных таму ў 5 хвілін, маючы праграмы і кабель правільныя, ен павялічвае ціск ў магістралі высокага ціску ? зроблена. Я ведаю, што гэта ? складаная, але, як вы, паўтараў перад я не хачу даць яму 50 коней, толькі з намекам на магутнасць і размахам ў pi?. Калі ен не аб'яднаны з рухавіком, з картай, якая есць зараз, не думаю, засноўвае з зроблена з мінімальным крытэрам у pi?.

І пасля гэтага? мне шкада, што вы думаеце, што я саманадзейныя, чаму? не ? cos? ;-) сапраўды, можа быць, у залежнасці ад таго, як я пішу пу? апынуцца так, але я толькі хачу навучыцца.

Калі вы можаце апісаць, як працы вы ў гэтыя блокі кіравання я быў бы рады.

Да гэтага часу вы казалі толькі, што я не магу, але ты мне не напісаў радкі пра турбо-ўпырску авансаў або што яшчэ ;-)
    IP

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    я напісаў, што вы задаяце так саманадзейна ў дачыненні да гэтай ecu і працы chiptuner і не, што ты саманадзейна 360 градусаў...сэнс ? растлумачыў, перакладзеныя на дызель, у якім вы напісалі, што дастаткова мала, каб прымусіць іх ісці ў прынцыпе! няправільна, нават на дызель, як на ўсе працы рабіць ? неабходныя веды і вопыт, а не праграмы!

гаворка пра тое, як і што рабіць, я не магу пісаць нічога, а ? мая праца і не disperdo часу навучання супрацоўніка і грошы, каб набыць вопыт і веды...я ўжо? напісаў, не ? пытанне карты аб'ектыў, але рэальная логіка!

вы не fossilizzare праграмы, якім вы карыстаецеся, прыміце параду і звярніцеся да спецыяліста, каб атрымаць здавальняючы вынік і, асабліва, правільна...не тое лайно, што яны зрабілі!
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    Ок carmagheddon, чым ваша праца, і я разумею, што вы не хочаце пісаць тут.

Я impegner? тое, каб знайсці каго-то сур'езна ў супастаўленні.

Сення я размаўляў з сябрам, які гэта, здаецца, падрыхтавана, таму ралі ? складальнікаў.

Калі я як-то навінкі? я аднаўлю.

Што тычыцца ecu, калі вы ў вас есць навінкі? і вы хочаце, каб я таксама звярнуцца ў платны я рада, што я illustrassi лепш, што.

Нават яго форум c'? раздзел, у якім я магу адправіць файл і mandarmene змяненне добра?
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 06-01-2014 да 10:55
    IP

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    carmageddon пішацца без H

я не разумею, што новага? я павінен быць на гэтай ecu?

ты, што ен вам, калі вы адправіцеся ў добрыя рукі.

мы не пу? звяжыцеся з pm ? забараняецца, нават калі я не разумею, чаму
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў carmageddon Visualizza Messaggio
    carmageddon пішацца без H

мы не пу? звяжыцеся з pm ? забараняецца, нават калі я не разумею, чаму?
    проста,гэты форум мы стварылі для нашай страсці, не для вашых інтарэсаў, адпаведна, тых, хто хоча напісаць што-то альбо дапамагчы хто-то можа зрабіць гэта публічна, каб усе астатнія, і без ніякіх абавязацельстваў ці кантакт з нашага боку, у лічку, як вы і прывыклі да trove есць сэрвіс онлайн-форуму.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    Прывітанне і т9!iphone, што часам памыляецца, ідзе добра, без h.

Аднак на turbo бензін, калі sinaumenta трохі ў imiezione бензіну і трохі турба gi? невялікія паляпшэння, вы павінны мець

Я, звязаўшыся з розных падрыхтоўчых сур'езныя. Мы бачым, што выходзіць з.

Хто, мне здаецца-й? падрыхтаваны avr? работы.

Прывітанне ўсім
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    У любым выпадку, калі зыходны файл ? тое, чаму? я па параўнанні з Audi A3 і значэнні супадаюць. Нават калі файл a3 titanium адкрывае яго, а з 2001 няма.

У любым выпадку, вы скажыце мне, чаму? не адкрывае titanium?

Затым, як ніколі карту turbo мае значэння, што падаюць, lan рука, якая адкрывае значэнне load і rpm на карту tt майго сябра, а калі я адкрываю карту tt прынята ў інтэрнэце значэння паднімаюцца, як было б правільна?

? магчыма, што значэння, пытанне, які вы павінны змяніць зваротным спосабам, каб атрымаць больш? ціск турбо або ін'екцыі? Вам ? ніколі не здаралася?

Я кажу толькі ў азнаямленчых мэтах, я не хачу, каб змяніць яго.
    Дрэнна, паспрабуйце адкрыць карту з 2001 года, гэта відаць. Дарэчы вас з тытанам вам адкрывае?
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 06-01-2014 да 10:56
    IP

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    мой tita ваш файл ori адкрывае і распазнае спакойна, таму ў вас есць праблема на вашай, вы не можаце параўнаць карты на дзве розныя аўтамабілі, калі ж карта кажа вам, неўзабаве вы павінны ўбачыць, як працуе упраўленне гэтай карце, за тое, што я сказаў вам, што трэба заўседы працаваць з яго крычы, любы аўтамабіль або эбу мы гаворым.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.
    IP

Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •